ADANA Demirspor teknik direktörü Mustafa Uğur, yönetim kurulu ile karşılıklı olarak anlaşarak görevinden ayrıldı.
Mustafa Uğur'un kulüpten ayrılışı nedeniyle tesislerde düzenlenen veda töreninde Adana Demirspor tarihinde bir ilk yaşandı. Başkan Selahattin Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Uğur, yardımcıları ve futbolcular, Adana Demirspor camiasına yakışan bir veda tablosu sergiledi.
Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu ve yönetim kuruluyla yaptığı görüşmeler neticesinde görevi bırakma kararı aldığını ifade eden Mustafa Uğur, "Adana Demirspor camiası, kulüp ve taraftarımızın menfaatleri adına böyle bir kararı almayı uygun buldum. Adana Demirsporumuz'un yolu açık olsun" dedi.
Mustafa Uğur'un veda ederken ileriye dönük alacaklarından feragat ederek Adana Demirspor'un menfaati doğrultusunda hareket ettiğini söyleyen Başkan Selahattin Aydoğdu, "Mustafa Uğur'a bu yaklaşımı nedeniyle şahsım ve yönetim kurulu olarak çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Oldukça duygulu anların yaşandığı törende Mustafa Uğur, futbolcular ve kulüp personeliyle vedalaşıp yardımcıları ile birlikte tesislerden ayrıldı.