ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Demirspor'a genel direktör olması gündeme gelen Beşiktaş'ın da eski teknik direktörü Samet Aybaba ile bir araya geldi.
Adana Demirspor'un sorunsuz bir ekonomiye ve sağlam bir yapıya kavuşması gerektiğini ifade eden Başkan Sözlü, "Adana Demirspor, ülkemizin çok önemli bir spor kulübü. Geçmişi başarılarla dolu ve olağanüstü bir taraftar kitlesi var. 20 milyon lirayı aşan borcu bulunan kulübün bir an önce toparlanması şart. Ben de bu konuda neler yapabilirim ve nasıl bir katkım olur diye bilgisi ve tecrübesi ile kendini kanıtlayan Samet Aybaba ile görüş alışverişinde bulundum" dedi.
Daha önce Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu ile görüşen Samet Aybaba ise şunları söyledi:
"Adana benim memleketim. Başkanımla sohbet ettik. Sohbette Adana Demirspor da yer aldı. Ancak, benim Adana Demirspor'da görev alma gibi şu an net bir durumum yok. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sözlü ile içinde Adana Demirspor da olan fikir alış verişimiz var. Başkan Sözlü Adana Demirspor için çok ciddi çalışmalar yapıyor. İnşallah kısa sürede güzel sonuçları ortaya çıkar."
Bu arada Adana Demirspor'u çalıştırması için Ünal Karaman, Nurullah Sağlam ve Hasan Şaş'ın isimlerinin geçtiği öğrenildi.

AP(AP/AÖ) FOTOĞRAF