Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, 'nın sorularını yanıtladı.

Başkan Aydoğdu, Adana Demirspor'u özlediği, yıllardır hasret kaldığı yere taşımak istediklerini belirterek, Türkiye'de kendini kanıtlamış iki değerli hoca olan Samet Aybaba ve Ünal Karaman'ı bir araya getirdik. Bizim bu sene hem yapılandırma olarak hem de şehrin bütünleşmesi açısından böylesine iki değerli hocaya ihtiyacımız vardı. İnşallah Adana Demirspor'u özlediği, yıllardır hasret kaldığı yere getireceğiz dedi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Selahattin Aydoğdu, Kadroyu fazla şişirmeyeceğiz. Alacağımız oyuncunun öncelikle bizim için kişiliği çok önemli. Ama hocalarımız, 3 tane çok iyi yabancı, 5-6 tane tecrübeli ve bir kaç tane de genç oyuncudan oluşan bir kadro düşünüyor. Yurt dışında oynayan gurbetçi oyuncuları izliyoruz. Samet Aybaba da Brezilya'da futbolcu takip ediyor. En kısa sürede de transferlerimizi gerçekleştireceğiz diye konuştu.

Şu an Adana'da herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu dile getiren Aydoğdu, Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın Adana Demirspor için gerekeni yapacaklarına inanıyorum. Zaten Belediye Başkanımızın da bize sözü var. Sürekli yanımızda. Desteğini sürdürüyor. Yani şu an Adana'da güzel bir hava var, İnşallah da bu hava sezon sonuna kadar sürer şeklinde konuştu.

Taraftarlarına da seslenen Başkan Aydoğdu, Çok iyi bir taraftara sahibiz. Heyecanla bizi bekliyorlar. Beklemeye de devam etsinler çünkü, inşallah daha çok sürprizlerimiz olacak ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da sıkıntılı günler yaşayan Sabri Sarıoğlu'na da teklif götürmek istediklerini dile getiren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, Sabri zaten benim sürekli görüştüğüm bir arkadaşım. Sabri gibi bir oyuncuyu tabii ki kadromda isterim. Teklif edeceğim ve inşallah da kabul eder dedi.