Faik KAPTAN- Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() TÜRKİYE  A Milli Futbol Takımı Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yapacağı kamp ve hazırlık maçlarının ilki olan Kosova ile yapacağı maç için bugün saat 13.00’de THY’den kiralanan bir uçakla İstanbul’dan Priştine’ye gitti. A Milli takımın Kosova’da yapacağı maçtan sonra İrlanda Cumhuriyeti’ne geçeceği, buradaki karşılaşmadan sonra da Honduras ve ABD ile özel maçlar yapmak için de Amerika Birleşik Devletleri’ne gideceği bildirildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören başkanlığındaki 89 kişilik kafilede Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, teknik kadro ve futbolcular bulunuyor.
A Milli Futbol Takımı,  Kosova ile oynanacak karşılaşma için son çalışmasını Priştina’daki Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirecek. Mitroviça Adem Jashari Olimpik Stadyumu'nda oynanacak Kosova-Türkiye müsabakası yarın saat 19.00'da başlayacak.

İrlanda Cumhuriyeti karşılaşması için Priştine'den 22 Mayıs'ta Dublin'e geçecek A Milli Takım, çalışmalarını dört gün boyunca Maynooth kasabasında sürdürecek. Aviva Stadium'un ev sahipliği yapacağı İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye maçı 25 Mayıs Pazar günü 20.00'de başlayacak.

ABD'DEKİ KAMP

Ay-Yıldızlı ekip, karşılaşmanın hemen ardından kampın ikinci bölümü için ABD'nin District of Columbia eyaletinin Washington kentine hareket edecek ve bu ülkedeki ilk maçında 29 Mayıs Perşembe günü Honduras'la karşılaşacak. RFK Stadium'daki mücadele, TSİ saat 03.00'te (30 Mayıs Cuma) başlayacak. A Milliler, maçın bitimini takiben New Jersey eyaletinin Jersey City kentine seyahat edecek ve 1 Haziran Pazar günü son maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak. Harrison şehrinde yer alan Red Bull Arena'daki mücadele TSİ 21.00'de başlayacak.
A Milli Takım kafilesi 2 Haziran akşamı İstanbul'a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye'de olacak.
FK  (MK) (FOTOĞRAF)