A milli takımın kalecisi Tolga Zengin, kendilerini kaldıkları otelin kapısında bekleyen görme engelli 9 yaşındaki Abdulvahap Özdemir'i arkadaşlarıyla tanıştırdı, teknik direktör Fatih Terim ve Arda Turan'da resim çektirdi.
MİLLİLERE TEZAHÜRAT
A MİLLİ Futbol Takımı, Belarus'la salı akşamı Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynayacağı özel karşılaşma için bugün Adana'dan Mersin'e hareket etti. Az sayıda taraftar, teknik heyet ve milli futbolcuları kaldıkları otelin önünde toplanarak tezahüratlarla Mersin'e yolcu etti.
TERİM VE ARDA'YLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Bu arada otelin çıkış kapısında bekleyen 9 yaşındaki Abdulvahap Özdemir'i farkeden Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin, görme engelli çocuğu elinden tutarak A milli futbol takımın otobüsüne bindirdi, arkadaşlarıyla tanıştırdı.
Abdulvahap Özdemir, otobüsun içerisinde milli oyuncularla bir süre sohbet etti. Otobüsten inen Abdulvahap Özdemir, daha sonra da teknik direktör Fatih Terim ve Arda Turan ile fotoğraf çektirdi.
Milli takmının Mersin'de Hilton Oteli'ne yerleştikten sonra, saat 19.00'da ilk antrenmanını yapacağı bildirildi. AÖ(AP/AÖ) FOTOĞRAF