Kamp çalışmaları için dün akşam İstanbul'da toplanan A Milli Futbol Takımı, Kosova ile 21 Mayıs Çarşamba günü oynayacağı özel maçın ilk çalışmasını bu akşam Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde yaptı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde tamamı medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Dün akşam müsabakaya çıkan futbolcular yenileme idmanı yaparken, diğer oyuncular ise dar alanda kısa pas ve minyatür kalelerle bir çalışma yaptı. Atlético Madrid'de forma giyen Arda Turan takımının oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı, Hakan Çalhanoğlu uçağının idman saatlerinde henüz İstanbul'a inmesi, Alper Potuk ise özel izinli olması nedeniyle antrenmanda yer almadı.

A Milli Takım, Kosova ile 21 Mayıs Çarşamba günü oynayacağı özel maç için yarın saat 13.00'te Priştina'ya hareket edecek. Milliler, burada saat 18.00'de medya ve taraftarlara açık olarak Priştina Şehir Stadı'nda bir idman yapacak. Bu antrenman öncesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcular, Swiss Diamond Hotel Prishtina'da saat 17.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

SERHAN TÜRK - İSTANBUL /

gh(gh)