A Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynayacağı özel karşılaşmaların hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı. Adana ve Mersin'deki maçlar öncesinde 2 gündür İstanbul'da çalışan milliler yarın Adana'ya uçacak.

Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda ilk yarım saati basına açık yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

BİLAL KISA: A MİLLİ TAKIM'A TEKRAR ÇAĞRILDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Antrenman öncesinde konuşan futbolculardan Akhisar Belediyesporlu Bilal Kısa, Milli Takım'a 7 yıl aradan sonra tekrar çağrıldığı için mutlu olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: "Buraya tekrar çağrılmak büyük bir mutluluk. 7 yıl aradan sonra tekrar milli takımdayım. Fatih Terim ile birlikte tekrar çalışacağım için mutluyum. Önemli olan bunu ara vermeden sürdürmektir. Bildiğiniz gibi 2014 Dünya Kupası'na katılamadık. Önümüzde iki tane hazırlık maçı var. Milli Takım için her maç önemlidir. Onun için en iyi şekilde hazırlanıp maçlarımızı kazanıp Türk halkını sevindirmek istiyoruz. Her Türk futbolcusu milli takımda oynamak beklentisi içinde olur, ben de bekliyordum. Açıkçası birazda yaşımdan dolayı sıkıntım vardı. Ama Fatih Terim, bu görevi bana layık gördü. Ben de elimden geldiği şekilde değerlendirmek istiyorum."

İSHAK DOĞAN: HAYADİ GERÇEK OLDU

A Milli Takım'a ilk kez çağrılan İshak Doğan ise "Hayaldi gerçek oldu. Bu durum kelime ile anlatılacak gibi bir şey değil. Bu formayı giyip bir daha çıkarmaya niyetim yok. Milli takım ve başarı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

ud (ud/ssa)