A Milli Futbol Takımı, Salı akşamı Belarus ile oynayacağı özel maç için geldiği Mersin'de ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 

Ay yıldızlılar karşılaşmanın hazırlıklarını maçın oynanacağı Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yaparken, yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya özel izinli olan Serkan Kırıntılı'nın dışında tüm takım katıldı. Serkan da çalışmasını gündüz saatlerinde kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ile birlikte yine stadyumda gerçekleştirdi.

Teknik direktörü Fatih Terim yönetimde basına açık gerçekleştirilen antrenmana ayyıldızlı futbolcular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdman pas ve top kontrol çalışması ile devam etti. Ardından yarım sahada çift kale taktik maç yapıldı. 

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

A Milli Takım'ın antrenmanı renkli görüntülere de sahne oldu. Stada gelen yaklaşık 200 taraftar, antrenmanı seyretmek için Teknik Direktör Fatih Terim'den izin istedi. Adana'da olduğu gibi Mersin'de de taraftarların ricasını kırmayan Fatih Terim'in izni üzerine tribünlere alınan futbolseverler antrenman boyunca yoğun tezahüratta bulundu. Oyuncuların isimlerini tek tek bağıran taraftarlar, Fatih Terim'e de "İmparator" tezahüratları ile sevgi gösterisinde bulundu.

Antrenman sonrasında, Mersinli taraftarlar futbolculara baklava ikram etti. Milli takım, antrenmanın ardından yeniden takım otobüsü ile konakladıkları otele döndü.