"Aziz Yıldırım’ı sevmem’ dememin sebebi ona yapılan kumpas yüzünden biz de hapis yattık ve 8 ay cezaevinde kaldım onun yüzünden. Ama o benim en mutlu günüme gelmedi. Böyle bir insanı niye seveyim? İnsan en azından bir yöneticisini yollardı ama ne dost ne arkadaşlık onun için önemli bir şey değil. Sivasspor’u çalıştırırken faul sonrası yedek kulübesinin camlarını sinirden kırınca, ‘Ben varken Fenerbahçe’ye asla gelemez’ diyen bir adamı niye seveyim ki.”

 
‘Transferde başarılı’
 
“Bir gerçek var tesis ve transferde çok başarılı Yıldırım. Fenerbahçe başkanları egoları için oraya gelirler. Vefa onlar için bir semt, Fenerbahçe taraftarı da onların neferidir. Aziz Yıldırım’a kumpas kurdular, karargah örgütüne bile soktular, askeri, medyayı, din alimlerini ve spor kulüplerini birbirine düşürüp ülkeyi kaosa sürükleyip darbe yapacaklardı. Tarihteki en tehlikeli darbeyi Türk milleti, Fenerbahçe taraftarı ve Cumhurbaşkanımız önledi. Birgün Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kupasını Ali Koç’la ya da Ferit Şahenk’le kaldıracaktır.”
 
‘Vatan hainleri ortada’
 
“Bize bu operasyonu yapan emniyettekiler bir inşaat şirketinden 800 milyarlık evi, 3 milyarlık maaşla nasıl almışlar bir açıklasınlar. Nurculuk başka bir şey bunlar başka bir yapı birbiriyle karıştırılmasın. Bir tarafta vatanı sevenler diğer tarafta vatanını satanlar var. Bizi içeriye tıkanlar ya içeride ya da yurt dışına kaçtılar. 17 Aralık 2013’ten bir ay önce Amerika’da kimler bir araya gelmiş ne kararlar alınmış, neler görüşülmüş bunun cevabını versinler.”
 
‘Asker selamı benden çıktı’
 
“Koskoca Genelkurmay Başkanı’nı terörist yaptılar daha ne söyleyeyim. Ben 1994’te asker selamı veriyordum şehitlerimiz için. Şimdiki dönemi görünce 20 yıl evvel böyle bir şey yaptığım için gurur duyuyorum, iyi ki vermişim. Biliyorsunuz o yıl gol krallığıyla perçinledim sezonu.”

‘Arda hata yaptı'
 
“Forma şansını az görüyorum. 6 ay yasak var. Oynamazsa futbol olarak geriye gidebilir. Bence hatalı seçim. Manchester’a gitseydi onun için daha doğru olurdu.”

‘Emre kontrollü olsa...’
 
“Fenerbahçe’ye hırsıyla, futboluyla yarar getirdi ama bazı davranışlarıyla da hem kendine hem de Fenerbahçe’ye zarar verdiği bir gerçek. Öfke kontrolü olmalıydı. Sene de 2-3 milyon Euro alan bir sporcu kendini şirket gibi görmeli.”
 
‘Şampiyon Fenerbahçe’
 
“Transferler Fenerbahçe’yi yüzde 51 gösteriyor. Diğer 3 takımın ise şansları şimdilik eşit bana göre.”