Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - GARANTİ Koza, 70 yaş senior kategorisinde dünya sıralamasında 17. sıraya kadar yükselen milli tenisçi Ruhan Esen'e sponsor oldu.

Garanti Koza Reklam ve Pazarlama Müdürü İrem Koşal, İstanbul Cup Tenis turnuvası organizatörü Cahit Yavuz ve milli tenisçi Ruhan Esen'in katıldığı basın toplantısı Enka Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlendi.

Basın toplantısında konuşan Ruhan Esen, bugün aynı zamanda Dünya Tenis Günü'nün kutlandığını ve Garanti Koza'nın sponsorluğu sayesinde daha çok turnuvalara katılarak dünya sıralamasında ilk 10'a gireceğine inandığını söyledi.

Garanti Koza Reklam ve Pazarlama Müdürü İrem Koşal ise konuşmasında, Garanti Koza'nın İstanbul Cup'ın da sponsoru olduğunu ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında tenis sporuna verecekleri desteğin devam edeceğini dile getirdi.

Milli tenisçi Ruhan Esen, basın toplantısının ardından Enka Vakfı Spor Kulübü'nde antrenman yapan tenis öğrencileri ile beraber pasta keserek Dünya Tenis Günü'nü kutladı ve öğrenciler ile maç yaptı.

ad (os)