Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Fenerbahçe'nin sezon başlarında gönderdiği Stoch ve Krasiç ile devre arasında kiraladığı Yobo yeni takımlarında performanslarını üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor.

2014-2015 sezonu için tekrar Fenerbahçe'ye dönerler mi bilinmez ama Yobo ilerleyen yaşı, Krasic ise etkisiz oyunu nedeniyle sarı-lacivertli formaya çok uzak. Stoch ise genç yaşı, yeteneği ve PAOK'ta özellikle sezon başlarında sergilediği oyun ve attığı gollerle umutlu. Sezon başı Yunanistan takımlarından PAOK'a kiralık olarak giden Miroslav Stoch, takımının ligde oynadığı 20 maçın kadrosunda yer aldı. Bunların 18'inde ilk 11'de sahaya çıkan Slovak oyuncu 1 kez oyuna sonradan girdi 1 kez de kulübede oturdu. Stoch ligde 4 gol attı. Miroslav Stoch, PAOK ile 6 kez de Avrupa Ligi maçına çıktı.

Sezon başı Avrupa Ligi eleme maçlarında ve hazırlık maçlarında kendisini beğendirmek için uğraşan Mılos Krasic göze giremeyince

Fransa'nın Bastia takımına kiralık olarak gitti. Krasic toplam 19 maçta ilk 18'de yer aldı bunların 11 tanesinde ilkonbirde başladı. 5 tanesinde sonradan oyuna giren Krasic 3 kez de kulübede oturdu. Krasic Bastia'da ligde 2 gol attı.

Son yolcu ise devre arasında kendisine takım bulan Joseph Yobo oldu.

Norwich ile şu ana kadar 2 maça çıkan Nijeryalı stoperin ilk mücadelesi Manchester City karşısında oldu. Yobo 90 dakika sahada kaldı başarılı bir perfomans gösterdi. Norwich kendi evinde City ile 0-0 berabere kaldı. İkinci maçı deplasmanda West Ham United karşısında oynayan Yobo, 90 dakika sahada kaldı, maçı ise 2-0 West Ham kazandı. UD (UD)