Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 12. Dönem Sertifika Töreni’nde konuşan Bahçeli, tüm itiraz ve aleyhe sürdürülen kara kampanyaya rağmen, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iç bünyesindeki siyasal dengeyi emek ve bedel ödeyerek tesis ettiğine dikkati çekti.

MHP’yi olağanüstü kurultay süreciyle meşgul edenlerin, aslında Türkiye’nin olağanüstü şartlara mahkûm olmasını planlayanlardan başkası olmadığını anlatan Bahçeli,  “İstenen; bizim Türkiye gündeminden kopmamızdır. İstenen; bizim iç meselelere gömülmemizdir. Bu ocağa hiç kimse istikamet çizemez. Bu ocağa hiçbir paralel emel nüfuz edemez. Bu ocak helaldir, dualıdır, ecdadın emanetidir. Faili meçhul cinayetleri kabullenip MHP’ye mal etmek için hazırlık yapanlar elbette bu kutlu hareketi durduramaz” dedi.

HÜKÜMETİ DESTEKLİYORUZ

"Eğer ihtiyaç hasıl olursa, Türkiye'nin milli ve tarihî çıkarlarını savunmak için, düne kadar hükümete verdiğimiz fiili destek hukuki bir boyut alabilecek ve Milliyetçi Hareket Partisi ülke ve milleti için her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğunu kanıtlayacaktır" diyen Bahçeli, yüksek risklerin ve tehlikelerin ülkemizi tehdit ettiği günümüzde güçlü bir iktidarın hayati önemine dikkat çekti.
‘Paralel yapı bize istikamet çizemez'