Öne Çıkanlar şevket Basev altın Bolu böünme reis

Muharrem İnce de oyunu kullandı, gazetecilere sitem etti

Geçen günlerde cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyuran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara'da kullandı.

Gazetecilere sitem etti

Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'ne gelen İnce, kendisine düzenlenen kara propagandaya ilişkin olarak gazetecilere sitem etti,

 "Haysiyetimle oynamayın. Ortada bir kaset yok. Rica ediyorum haberleri doğru yapın. Ama bunları ortaya çıkartan FETÖ. Ama bunu yayanlar

var ya, hepsine dava açacağım. Eski arkadaşlarım dahil" dedi.

Burada kendisine düzenlenen kara propagandaya ilişkin olarak gazetecilere sitem eden İnce, "Haberleri yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir terör örgütü var.

Bir porno sitesinden almışlar görüntüleri, benim kafamı yapıştırmışlar. Ne kaset komplosu? Ortada bir kaset yok. Rica ediyorum haberleri doğru yapın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.