Ereğli'deki bir otelde düzenlenen AK PartiZonguldak Milletvekili aday tanıtım toplantısında, bir süre önce MHP'den istifaeden Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Belediye Meclis Üyeleri Rıza Üstün ve Zeki Ergün ile 100 belde sakinine de parti rozetleri takıldı.

Meclis Üyeleri Üstün ve Ergün'e parti rozetlerini AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, Başol'a ise rozetini AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun taktı.

Tosun, burada yaptığı konuşmada, Başol, meclis üyeleri ve çok sayıda belde sakininin AK Parti ailesine katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yıllarca AK Parti'de mücadele ettik onu ufak bir tatile göndermiştik şimdi tekrar aramızda. AK Parti'mize ve Zonguldak'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Vatandaşlara hizmet edebilmek için Belediye Başkanı seçildiğini halkın verdiği görevi de en iyi şekilde yerine getirmek istediğini belirten Başkan Başol, MHP'nin ülke genelinde her şeye "hayır" dediğini vurguladı.

Başol, "Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılara, bu zor durumlarda her şeye 'hayır' denilen yerde olmamız mümkün değildi. Bunu defalarca tartıştık, görüştük. Hedefimiz önce Ormanlı, ilçemiz Ereğli, Zonguldak ve Türkiye. Biz köprü görevi olmak için buradayız. Hizmet edebilmek hedeflerime ulaşmak için buradayım" diye konuştu.

İki meclis üyesi ve 100 kişinin AK Parti'ye katıldığını da ifade eden Başol, seçim çalışmalarını belde ve beldeye bağlı köylerde yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi
.