AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin,seçim çalışmaları kapsamında 100'üncü Yıl Mahallesi'nde partisinin İl Başkanlığı'nca düzenlenen 'AK Yürüyüş' programına katıldı.

Elinde mikrofonla seçmenlerden oy isteyen Şahin'e, Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak da yanında yürüyerek destek verdi. Yürüyüş sonunda partililere hitaben konuşan Şahin, AK Parti'nin yeniden 4'üncü kez tek başına iktidarı yakalamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Şu anda başka bir partinin tek başına iktidarı yakalama şansının mümkün olmadığını ifade eden Şahin, şöyle dedi:

"KORKARIM YENİDEN SEÇİM KONUŞULACAK"

"Dolayısıyla 1 Kasım'dan sonra yeni maceralara Türkiye'nin, Türk ekonomisinin artık tahammülü yok. Artık milletimiz 'sandık' ve 'seçim' demiyor. Geçtiğimiz yıl 2 seçim, bu yıl da 2 seçim yapıyoruz. Eğer sandıktan 7 Haziran sonuçlarına benzer bir sonuççıkarsa korkarım yeniden seçim konuşulmaya başlanacak. Seçim konuşuldukça Türkiye'de gelişme de, kalkınma da istendiği hızda olmaz. O bakımdan artık milletimiz 'seçim değil geçim istiyoruz' diyor. Türkiye'yi 2019'a taşıyacak, 2023'e istikrarla taşıyacak güçlü bir iktidar olsun iş başında. Kendi içinde uyumlu bir iktidar olsun istiyorsunuz. Bir takım partilerin bir araya gelerek kendi içlerinde 'geçim' sorunu yaşayacağı bir hükümetle Türkiye'nin 'geçim' sorununu çözemezsiniz arkadaş. 'Geçim' sorunu yaşayan iktidarlarla milletin 'geçim' sorunu çözülmez. O nedenle 1 Kasım'da sandıktan tek başına iktidar çıkmalıdır."