Yolsuzluk haberleriyle sık sık gündeme gelen CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve milletvekili yeminlerinde sol elini havaya kaldırarak devrimci selamıyla yemin eden daha sonra ise rezidans zengini çıkan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, 2.5 milyon değeri olduğu iddia edilen lüks teknede görüntülendi. İlgezdi ailesi tabi ki teknede yalnız değildi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun torun bakıyor dediği Selvi Kılıçdaroğluve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu vardı.

İlgezdi'nin teknik danışman olarak çalışan Mehmet Ali Düzova'nın kendisine ait 2.5 milyon lira değerinde lüks yatı olduğu ortaya çıkmıştı. Lüks yat bu nasıl danışmanlık sorusunu akıllara getirmişti. Maksimus isimli teknede Başkan İlgezdi'nin misafirlerini ağırladığı belirtiliyordu. İşte bu görüntülere ulaşıldı. Teknenin içerisinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi chp milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun olduğu tekne kameralara yansıdı. 

KILIÇDAROĞLU TÖRENE TEK KATILMIŞ, EŞİM TORUN BAKIYOR DEMİŞTİ

Dün Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde Kılıçdaroğlu yalnızdı. Oysa ki törene Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğluyla katılmıştı.

Törende Davutoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cep telefonundan bir şeyler göstermişti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyonda Davutoğlu'na o an soruldu. Başbakan da 'Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu ile bu müzakereler esnasında, akşam yemeği esnasında evden, torunlardan bahsetmiştik. sohbetin bir kısmı öyleydi.  Sare Hanım, 'Selvi Hanım nerede, gelemediler mi' diye sordu sayın Kılıçdaroğlu'na. O da 'torunla meşgul' dedi. yani, 'toruna bakıyor' dedi.' cevabını verdi.

TORUNA BAKIYOR DEMİŞTİ AMA...

Kılıçdaroğlu, torunuma bakıyor demişti ama Selvi Kılıçdaroğlu yat gezintisindeydi. Görüntülerle birlikte İlgezdi ve Kılıçdaroğlu aileleri arasındaki yaşananlar da tüm çıplaklığıyla gözler önüne serildi.