Toplantıya, Başbakan Yardımcıları Akdoğan ve Tuğrul Türkeş'in yanı sıra eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Mücahit Arslan, Tülay Selamoğlu, Ahmet Gündoğdu gibi diğer bölge milletvekili adayları da katıldı. MHP'den istifa eden Tuğrul Türkeş, ilk kez AK Parti isminin altında görüntülendi.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığında, 26. Dönem Ankara Milletvekili adaylarıyla 1 Kasım'da yapılacak seçimler için ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Başbakan Yardımcıları Akdoğan ve Tuğrul Türkeş'in yanı sıra eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Mücahit Arslan, Tülay Selamoğlu, Ahmet Gündoğdu gibi diğer bölge milletvekili adayları da katıldı.

Toplantıdaki konuşmasına milletvekili aday listelerinin dün açıklandığını ve bunun tüm partiler için hayırlı olmasını dileyerek başlayan Akdoğan, AK Parti olarak gayet güzel bir listeyle seçmenin huzuruna çıktıklarını söyledi.Tuğrul Türkeş: "Bizler de AK Parti mensupları olarak..."
 
TÜRKEŞ'TEN İLK AÇIKLAMA

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de yaptığı konuşmada, Türkiye'de kısa süre önce seçim olmasına rağmen diğer partilerin, ülkenin sıkıntılarında sorumluluk üstlenmesi noktasında çok gayretli olmadıklarını söyledi.
      
Bu nedenle yeni bir seçime gidildiğini belirten Türkeş, "Bu anlamda da madem ki diğer siyasi partiler, hükümet olmakta istekli ve gayretli değiller, o zaman da bizler de burada AK Parti mensupları olarak, AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimlerine bir hazırlık yapmaktayız" ifadesini kullandı.