CHP’nin 1 Kasım seçimlerinde hezimetle ayrılması muhalefeti hareketlendirdi. Yalova milletvekili Muharrem İnce ile Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Kılıçdaroğlu’nu devirmeyi amaçladıkları konuşuluyor. 

KÜSKÜNLER DESTEKLİYOR

CHP’de İnce ve Feyzioğlu dışında Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkacak üçüncü bir isim bulunmuyor. Onun için de Kılıçdaroğlu’na ne kadar muhalif isim varsa bu isimler etrafında toplanacağı konuşuluyor. Şu anda bazı vekillerin İnce adına kulis çalışmalarına başladığı öğrenilirken, eski milletvekillerin de kendi bölgelerinde çalışmalara start verdikleri iddia ediliyor. 

CİHANER RAHATSIZ OLDU

Erzincan Başsavcısı’yken Cemaat tarafından makam odası basılıp daha sonra tutuklanan İstanbul milletvekili İlhan Cihaner, bazı vekillerin hareketlerinden rahatsızlık duyduğu konuşuluyor. Özellikle şovu ağlamaya kadar götüren Mahmut Tanal’a büyük tepki gösteren Cihaner’in Kılıçdaroğlu’na, “Ben bu insanlar yüzünden tutuklandım. Şimdi bizim arkadaşların cemaat kanalında şov yapmaları doğru mu?" dediği ileri sürüldü.   

Kılıçdaroğlu kalsın, ekibi gitsin

CHP kulislerinde sıkça konuşulan ikinci kulis bilgisi ise Kılıçdaroğlu’nun ekibi hakkında. Kılıçdaroğlu’nun neredeyse bütün kampanyayı tek başına sırtladığı konuşulurken, Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak gibi isimlerin çok pasif kaldıkları konuşuluyor. Tepkileri en aza indirmek için Kılıçdaroğlu’nun ekibini temizleyeceği konuşuluyor.