Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ortadoğu’da kefen giydiğini gördüğünü söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, Düzcelilerle Milli İrade Konferansı’nda bir araya geldi.

SENİ SEVERLER Mİ?

Yiğit Bulut, 1 trilyon dolar sınırına yaklaşmış bir Türk ekonomisi olduğunu belirterek, “Seni severler mi? Sen bu halka 1 trilyon dolara yaklaşan bir ekonomi hediye etmişsin. Seni severler mi? Yerli firkateyn yapmışsın, yerli uçak yapmak için yola çıkmışsın. Onlar ne ister. Onlar montaj isterler sanayide üretmezler.

ASLA ÜRETTİRMEZLER, ÜRETMEZLER! ONLARIN ESASI MONTAJ SANAYİDİR

Yerleşik düzenin esası, montaj sanayidir. Asla üretmez asla ürettirmez. Sayın Başbakan ne diyor? ‘Yapın bir araba göreyim.’ ‘Yapamayız’ neden yapamazsınız? Çünkü onların efendisi montaj sanayidir. Onların efendisi montaj sanayi olduğu için üretmezler. Bu ülkenin üretmemesi için, sadece borçlanması için, sadece tüketmesi için yüzyıldır pis iğrenç kirli bir oyun oynanıyor.

BUNLARIN KİM OLDUĞUNU ARTIK AÇIKÇA KONUŞMAMIZ GEREKİYOR

Artık bunları açıkça konuşmamız gerekiyor. Bunların kim olduğunu açıkça konuşmamız gerekiyor. Madem ki sen benim Başbakanıma kast edecek kadar cesursun ben de senin adını söyleyecek kadar cesurum. Ey kirli sermaye, ey montaj sanayiden sömüren burjuva halkın faizle kanını emip semiren burjuva. Biz senin kim olduğunu bilmiyor muyuz? Hepinizin kim olduğunu biliyoruz. Elinizdeki medyayla elinizdeki gazetelerle elinizdeki televizyonlarla istediğiniz kadar saldırın. Her türlü iftirayı atın.

Harekete geçirebildiğiniz bütün imkanları harekete geçirin bakalım bir taş koparabilecek misiniz? Ve açıkça söylüyorum. Bilip de söylemeyen, elinde malzeme olup da kullanmayan, ben neler biliyorum ama söylemiyorum diyen ve bunu açıklamayan herkes şerefsizdir” dedi.

BAŞBAKAN'I ORTADOĞU'DA KEFENİ İLE GÖRDÜM

Başbakan’ın Ortadoğu’da kefen ile gördüğünü belirten Yiğit Bulut, “Özellikle basının bir kısmında Türkiye’nin Ortadoğu’nun bataklığına battığı yönünde sürekli propaganda yapılıyor. Arkadaş Ortadoğu hakkında atıp tutmak öyle cam binalarda oturduğun yerde olmaz.

Sayın Başbakanı Ortadoğu’da kefeni ile gördüm. Bu söylediğim çok ciddi. Ortadoğu’da kefeni ile dolaşırken gördüm. Nerede mi gördüm. Libya’da, Mısır’da, Tunus’ta, Lübnan’da gördüm.

KORUMALARI "MÜMKÜN DEĞİL, GİDEMEZSİNİZ" DEDİ AMA...

Kerbela’da mahallede duruyoruz. 10 kişilik bir ekip ile. Sayın Başbakan Şii Lider Sistani ile görüşecek. Zaten durduğumuz yer bile tehlike açısından durmamamız gereken bir yer. Sayın Başbakan’a ‘Sistani çok yaşlı buraya gelemez 150 metre gideceksiniz bir insanın gidebileceği bir yerden otelde aşağıda sizi bekliyor’ denildi. Koruma ekipleri ‘Mümkün değil gidemezsiniz, giderseniz dönemezsiniz’ dediler. Sayın Başbakan dedi ki ‘Türkiye Cumhuriyeti menfaatleri için bu görüşme yapılacaksa ben oraya gideceğim’ ve tek başına yanında bir tane koruma polisi ile o görüşmeyi yaptı ve geri geldi. Ertesi gün ise bu görüşme ile ilgili Türkiye’de oturdukları yerden yorum yaptılar. Ortadoğu’da lider olmak, boğazın kenarında atmakla olmaz. O kefeni giyeceksin, Kerbela’ya gideceksin” diye konuştu. Konuşmanın ardından Yiğit Bulut’a teşekkür plaketi verildi.

Konferansı izlemeye ise Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce ili belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.