Başbakan Ahmet Davutoğlu seçimin sonmitingini başkent Ankara'da yaptı. Ankaralılara müjde üstüne müjde veren Davutoğlu yarınki sonuçların ardından Türkiye kutlu yürüyüşüne kaldığı yerden devam edecek dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Türkiye'nin her yerine gitmek isterdik ama zamanımız yoktu. 7 Haziran'dan önce gitmiştik. Bu meydanda tüm kardeşlerimiz var. Bu meydanda Türkiye'nin yüreği var. Bu meydanda Türk, Kürt, Zaza, Laz tüm milletimiz var...

YARIN DEMOKRASİ BAYRAMI

- Bu seçimin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Tüm kardeşlerimizin coşkusunu görüyorum. Bugün son miting. Sesimizi yükseltiyoruz. Yarın bayramı kutlamaya var mıyız? Yarın demokrasi bayramı...Bir tarafta milletin verdiği görevden kaçanlar var bir tarafta milletin verdiği görevi baş tacı yapanlar var. Bir tarafta teröre sırtını dayayanlar var. Bir tarafta terörle mücadele etmek için gece gündüz uyumayanlar var.

- (Vur vur inlesin paralel dinlesin sloganları yükseliyor) -Hepsi dinleyecek, paralel, teröristler, yurtdışından basın üzerinden Türkiye'ye yön vermeye çalışanlar dinleyecek.

MHP'Lİ SEÇMENE SESLENDİ

Vatanperver MHP'li kardeşlerime sesleniyorum: Kendi uydusunu uzaya gönderen partiyi mi desteklemek lazım. Yoksa her şeye hayır diyen partiyi mi?

Hangi partiye oy verirseniz verin, birbirinizi kucaklayın. Hep beraber, Türkiye'yi daha güçlü bir demokrasiye götürelim. 7 Haziran'da bu son mitingimiz olduğu için, 7 Haziran'da MHP'ye oy vermiş kardeşlerimize de çağrıda bulunmak istiyorum.Lütfen o zamandan bu yana neler yaşandığına bir kez daha bakın. Sizlerden, kararınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Vatansever kardeşlerime sesleniyorum, bir daha düşünün.HDP'ye oy veren kardeşlerimize seslenmek istiyorum: Bunlar Türkiye partisi olamadılar. Terörle beraber yürüdüler. 

ANKARA'YA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Bu kader seçimine damganızı vurun. Türkiye bu zorlukları aşacak. 

28 Şubat asla yaşanmayacak.Bu ülkede milli tanklar olacak. Ama cümle aleme gücümüzü göstermek için olacak. 

İthal tanklarla, ithal adamlarla bu iş olmayacak. Kemal Derviş'lerle bu iş olmaz. 

Zorbaların dediği değil önce Allah'ın sonra milletin dediği oldu. 

hızlı trenin merkezinde olacak. Yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. İstanbul - Ankara 1.5 saat olacak. Bu ülke için hayalleri olmayanlar utansın. 

Şehir içi metro ulaşımını start vereceğiz.

Kızılay - Esenboğa metro hattı başlıyor.Paralel çeteler karanlık senaryolar yazdılar ama planları tutmadı.

Ankara'ya müjde:

Dar gelirli vatandaşlarımıza daire. Başkentte evi olmayan kimse kalmayacak.

Termal turizmin başkenti yapacağız.

2 hastane yapıyoruz dünya ölçüsünde. 

Yeni teleferik hattı kuracağız. Kızılay - Dikmen - Etlik hattını başlatacağız.

Ankara'ya fuar ve kongre merkezi yapacağız. Dünyada üç şehirde olan havacılık fuarı artık Ankara'da da olacak.

Kuzey Ankara Külliyesi yapılacak.