Sultangazi ilçesindeki 534 bin nüfusa hizmet verecek şekilde planlanan "Sultangazi Ağız Diş Sağlığı Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Bürge ve vatandaşlar katıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Müezzinoğlu, “Görüşmenizde 'katil devlet' diyen Selahattin Demirtaş'a ne sordun? Devlete katil diyen bir siyasi partinin başkanı için Kılıçdaroğlu 'heyecanla söylemiştir, gençliğine vermek lazım' diyor. 'Katil devlet' diyen Demirtaş'a ne sordun" dedi.

KILIÇDAROĞLU, 'KATİL DEVLET' DİYEN DEMİRTAŞ'A NE SORDUN?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş görüşmesine atıfta bulunan Müezzinoğlu, “Görüşmenizde 'katil devlet' diyen Selahattin Demirtaş'a ne sordun? Devlete katil diyen bir siyasi partinin başkanı için Kılıçdaroğlu 'heyecanla söylemiştir, gençliğine vermek lazım' diyor. Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş'ın avukatlığını da üstelenmiş. Kaybettiğimiz 100 vatandaşımızın avukatlığını üstleneceğine Kılıçdaroğlu 'katil devlet' diyen bir genel başkana 'heyecanla söylemiştir' diyor" diye konuştu.