Bahçeli’nin hep hayır dediğini söyleyen Arınç, "Geçende ’hayırda hayır vardır’ dedi. Türkçeyi iyi bilmek lazım. Hayır vardır, hayır vardır. Hayır yapılan iyi işlerdir. Hayrın karşılığı şerdir. İyiliğin karşılığı kötülüktür. Bir de evet’in karşılığı hayır vardır. Aradaki farkı bilmiyor, eski model arabalara bindikçe sabit şeylere takılıp kalıyor.

''ZATEN BU YÜZDEN BEKAR KALDI''

Geçende esprisini yapıyor arkadaşlar. Zaten her şeye hayır dedi evet diyemediği için de bekar kaldı ya diyor, masaya otursa evet demek zorunda kalacak. Hoşgörülü bir insan olduğu söyleniyor. Buradan da selamlarımı gönderiyorum kendisine. Ama yıllarca evet diyemediği için bekar kalmış olduğunu söylüyorlar. Ben onların yalancısıyım" dedi.  
 
MHP, CHP ve HDP'yi eleştiren Arınç, bu partilerin tek başına iktidar olamayacağını savunarak, AK Parti'nin hatasını anladığını söyleyip, bir daha oy istedi. Arınç, ''Herkes hatasını günahını anladı. Bu sefer yine AK Parti deyin de. 4 yıl sonra beğenmezseniz bir daha kuvvetli vurur yere kapaklandırırsınız'' diye konuştu.