Kandil'deki terör yuvasından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi çirkin sözlerle suçlayan PKK elebaşlarından Murat Karayılan,  AK Partili Kürtleri de açık açık tehdit etti. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner terörist Karayılan'ın tehdit ve suçlamalarına cevap verdi. Metiner, "Kandil'deki terör baronu AK Parti'de siyaset yapan Kürtlere tehditler yağdırmış. Çok korktuk! Şu iki yüzlülüğe bakın hele: Hem demokrasiden ve özgürlükten bahsediyorlar hem de Kürtlerin nerede siyaset yapıp yapmayacaklarına kendileri karar veriyorlar. Sadece karar vermiyorlar tehdit ediyorlar. Ölümle tehdit ediyorlar. AK Parti'de siyaset yapan onurlu Kürtleri uyarmak terör baronlarının haddi değildir." dedi.

İşte o açıklama

"AK Partili olmak Kürtler için büyük bir onurdur. Çünkü o AK Parti'dir Kürtlerin kimliği üzerindeki inkarı ve asimilasyonu sonlandıran o Ak Parti'dir. Büyük bir cesaretle Kürtler üzerindeki devlet baskısını kaldıran ve JİTEM benzeri çetelerin varlığına son veren AK Parti'dir. PKK Kürtlerin yeni JİTEM'i olduğunu fazlasıyla göstermiştir. Kürtler üzerinde bir korku imparatorluğu oluşturarak silahlı despotik bir vesayet rejimi oluşturan PKK bugün Kürtlerin evlerini başlarına yıkmakta ve evlatlarını ölüme yatırmaktadır.

TAM BİR YALANCILIK ÖRNEĞİDİR

Kürtlere en büyük zulmü Kürtlere yapan ve Kürtlere kaybettiren PKK'nın insanlık dışı katliamlarını AK Parti hükümetine mal etmeye çalışması tam bir yalancılık örneğidir. Kürtlerin asıl Saddam'ları Kandil'deki terör baronlarıdır. Kürt evlatlarının kanını ve canını Kürt düşmanı ve Türkiye düşmanı emperyalist güçlerin ve Esed gibi diktatörlerin emrine sunan PKK'nın Kürtlük vadisinde de insanlık vadisinde de yeri yoktur.

ALIN BAŞINIZA ÇALIN

Şimdi bu terör baronu kalkmış AK Parti'nin onurlu Kürtlerini tehdit ediyor. Bir de utanmadan "Kürtlere özgürlük!" getireceklerini söylüyorlar. Sizin özgürlük anlayışınız buysa alın başınıza çalın. Kendilerinden olmayan Kürtleri imha edilmesi gereken bir düşman olarak gören bu özde Kürt düşmanı faşist anlayışı kınıyorum.

VIZ GELİR TIRIS GİDER

Bilsinler ki onların istediği türden Kürt olmayacağız ve AK Parti'de onurla ve cesaretle bulunmaya devam edeceğiz. Kürtlerin özgür geleceği AK Parti'nin inşa etmeye çalıştığı hür ve eşit vatandaşlık anlayışına dayalı demokratik Cumhuriyet'ten geçiyor. Kürtler bu gerçeği görüyor ve tercihini giderek AK Parti'den yana yapıyor. Kandil'deki terör baronlarının korkusu da telaşı da bu yüzden. Bugüne kadar hiç bir tehditten korkmadık. Bundan sonra da korkmayız. Vız gelir tırıs gider."