AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın ev sahipliğinde Şehzadeler İlçesi'ndeki tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Murat Baybatur, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, yaptığı konuşmada partilerinin koalisyon görüşmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

KALKINMAYI KİM İSTİYORSA KOALİSYONU ONUNLA YAPACAĞIZ

Özdağ, "Koalisyonu üçüncü havalimanını kim istiyorsa, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kim istiyorsa, Ovit Tüneli'ni kim istiyorsa, Gördes'teki nikel madenini kim alkışlıyorsa onunla yapacağız. Bizim kalkınma hamlelerimizi, hızlı trenlerimizi, nükleer santrallerimizi kim istiyorsa onlarla yapacağız. HES'leri, termik santralleri, barajları, madenleri kim alkışlıyorsa onlarla yapmak zorundayız. Bu hamleleri alkışlayan kim olursa biz onlarla koalisyon yaparız. Ama bunları istemezlerse tekrar seçim olur, erken seçim olur, çıkarız meydanlara. Saadet Partililerden, Büyük Birlik Partililerden, MHP'lilerden, CHP'nin demokrat olanlarından, dün HDP'ye barajı aşsın, silahları bıraksınlar diyen Müslüman Kürtlerden, demokrat Türklerden tekrar oy isteriz ve 300 milletvekili ile iktidara geliriz" dedi.


SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A ELEŞTİRİ 

HDP'nin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın seçimlerden önce yaptığı konuşmalardan örnekler veren Selçuk Özdağ, "Selahattin Demirtaş seçim öncesi 'Silahlar toprağa gömülecek bir daha silahlar olmayacak' diyordu. İki gün önce de 'Kandil karar verir, biz söylesek de sözümüzü dinlemezler' diyor. Yalancı mısın sen? Biz çözüm sürecini silahlar konuşmasın, insanlar ölmesin diye istedik. 'Lezbiyenlere hürriyet, gay'lere hürriyet, eşcinsele hürriyet' diyorlar HDP'li milletvekilleri. Ama AK Partililer, CHP'liler, Saadet Partililer, MHP'liler olmasın. Hani siz demokrattınız, hani siz barışçıydınız? Kendilerine oy vermeyen Kürtleri de sürmek istiyorlar. Sonra da özerklik ilan etmek istiyorlar. İstiklal Marşı'nı hiçbiri okumadı. Bu ne demektir biliyor musunuz? Egemenliğinize meydan okuyoruz demektir. Ay yıldızlı bayrağın yanında başka bir bayrak dalgalanmayacak kardeşim bu ülkede. Çözüm süreci budur kardeşlerim, başka bir şey değildir. Daha son sözümüzü söylemedik. Bizim Kürtlerle hiçbir problemimiz yok. Kürtler bizim kardeşimiz. Malazgirt'te beraber dövüştük ama bizim PKK ile problemimiz var. Bizim kavgamız silahlar bırakılana kadar devam edecek. Bizim bir tane devletimiz var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bir tane bayrağımız var ay yıldızlı bayrağımız ve bizim bir tane liderimiz var Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu kardeşimiz başka bir şey değil" diye konuştu.