ÇANAKKALE'deki bir yerel televizyonda canlı yayında, kanal çalışanlarından 35 yaşındaki İhsan Konuk ile 31 yaşındaki Emire Sülün'ün nikahları kıyıldı. Çiftin nikahını Çanakkale Belediye Başkanı ve yeniden aday olan CHP'li Ülgür Gökhan kıydı, şahitliklerini ise başkan adayları Ak Partili Mehmet Daniş ile MHP'li Halil Rüştü Akgün yaptı.
Çanakkale'de Boğaz Medya Grubu’na ait Boğaz TV'nin Ana Haber Bülteni sırasında ilginç bir nikah töreni gerçekleşti. Grubun reklam departmanında çalışan İhsan Konuk, iki yıl önce tanıştığı Boğaz Radyo'da birlikte program yaptığı kız arkadaşı Emire Sülün'e bir süre önce canlı yayında evlenme teklif etti. Daha sonra nişanlanan çiftin nikah töreni de yine canlı yayında gerçekleşti. Boğaz Medya stüdyolarında genç çift için nikah masası kuruldu. Ana haber bültenini sunan Gülçin Akın'ın bültenin sonunda izleyenlere canlı yayında arkadaşları İhsan Konuk ve Emire Sülün'ün nikahının kıyılacağı sürprizini açıkladı.
Ana haber bülteni için yapılan canlı yayın devam ettirilerek nikah törenine geçildi. Nikah için hazırlanan masada genç çift için hazırlanan bir sürpriz daha ortaya çıktı. Çiftin nikahını tekrar aday gösterilen CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kıyarken, şahitliklerini AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş ile MHP'nin Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün yaptı. Boğaz Medya Stüdyoları'nda canlı yayında ilk kez bir çiftin nikahı kıyılırken, yaklaşan yerel seçimler öncesi 3 başkan adayı da ilk defa birlikte kamera karşısına geçmiş oldu.
Nikahı kıyan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Ben de ilk defa milli oluyorum bu akşam. Canlı yayında bir nikah kıyacağım. Bakalım nasıl olacak, hep beraber izleyeceğiz. Bu arada ilk propagandayı burada canlı yayında yapıyoruz. Biraz sonra nikahı bırakıp projelerimizi anlatmaya başlayacağız. En büyük projemiz canlı yayında nikah kıymak. Üç aday olarak söz veriyoruz. Bundan sonra canlı yayında nikah kıyacağız” diye espri yaptı.
ÇOCUK SÖZÜ ALDI
Çifte imzayı attırdıktan sonra başkanlık yarışındaki rakipleri şahitler Daniş ile Akgün'den onayı da alan Başkan Gökhan, evlilik cüzdanını verdi. Üç belediye başkan adayı da genç çifte ömür boyu mutluluk diledi. Belediye Başkanı Gökhan ise çiftten çocuk sözü alırken, sayısı konusunda net bir rakam vermedi. Başkan Gökhan, “Biz çocuk sayısı konusunda kesin bir rakam vermiyoruz. Bu ülkeye, ailenize, vatanınıza, insanlığa yararlı ne kadar çocuk yetiştirebilecekseniz o kadar çocuğunuz olsun. Bunun sayısı önemli değil. Mühim olan bu ülkeye yararlı evlatlar olsun” dedi.
Çifti, canlı yayındaki nikah töreninde Boğaz Medya sahibi İsmet Akıncı, eşi Hafize Akıncı ve grup çalışanları da yalnız bırakmadı. Nikah töreni pastanın kesilmesiyle sona erdi. Canlı yayında evlenen çift ise, “Nikahımız için belediyenin salonuna randevu almıştık. Boğaz Medya sahibi İsmet Akıncı eşi Hafize Akıncı bizim için böyle bir sürpriz hazırlamışlar. Bizim için de çok anlamlı oldu” dedi.