Sakarya’da bulunan özel bir hastanede, yoğun bakım ünitesinde yatan hastaya sigara vererek dalga geçildiğini gösteren görüntüler tepki çekti. 
 

Olay, geçtiğimiz günlerde Sakarya’da bulunan özel bir hastanede meydana geldi.

İddiaya göre yoğum bakım ünitesinde tedavi gören ve ismi öğrenilemeyen bir hastaya, hemşireler sigara vererek dalga geçti.

HEMŞİRELER KAHKAHA ATIYOR

Görüntülerde, hemşirelerin yaşlı adama sigara ve çakmak verdikleri, hastanın sigarayı ağzına götürmesi, yine hemşirelerin hastayı engellemeleri yer alıyor. 

Tüm bu anlarda ise hemşireler kahkahalar atıyor. Bir hemşire ise yaşlı adama, “Sen sigara içiyor muydun?” sorusunu soruyor. Kendisi ile dalga geçildiğini anlayan hasta ise, en son küfür ederek sigarayı yere atıyor.

Görüntüler ise izleyenlerden tepki çekiyor.

GÖRÜNTÜLER İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adapazarı'nda özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören yaşlı bir hastaya sigara vererek dalga geçen hemşireler, bu anları videoya çekerek görüntüledi. Görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; Sakarya'da özel bir hastanenin yoğun bakımında kaydedilen (Hastaya sigara içirilmesi) görüntüler üzerine, İl Sağlık Müdürlüğünce soruşturma başlatıldığı bildirildi.