Obez Tanya Benedict, 82 kilo vermesine rağmen vücudundan hiç memnun değildi. Çünkü vücudunun her yerinden deriler sarkıyordu ve meme dokusunu kaybetmişti. 82 kilo veren obez Tanya Benedict, sarkan derisinden göğüs yaptırmak için 50 bin pound harcadı. Mirror'da yayınlanan habere göre, 35 yaşındaki Amerikalı kadın bir zamanlar 171 kiloydu.
İKİ YIL İÇİNDE 57 KİLO VERDİ
İşe yaramayan sayısız diyetten sonra, doktoru Tanya'ya açlık hissini sınırlayan ve günde sadece 500 kalori almasını sağlayan HCG hormonu verdi. İki yıl içinde 57 kilo zayıflayan ancak sırt ağrılarından kurtulamayan Tanya daha fazlasını vermek istiyordu.

12 KİLODAN FAZLA DERİ ALDIRDI
2013'te gastrik bypass ameliyatı olduktan sonra istediği kiloya kavuşmuştu ancak sarkan derilerden oldukça rahatsızdı. Ayrıca aşırı kilo kaybından dolayı hiç meme dokusu kalmamıştı. Geçtiğimiz Eylül ayında vücudundan 12 kilodan fazla deri aldıran Tanya, derilerden göğüs yaptırdı.

''YENİDEN 18 YAŞIMA DÖNDÜM''
Şu anda 40 beden olan Amerikalı kadın yaşadığı bunalımı şu sözlerle anlattı: "O kadar kilo vermeme rağmen vücudumun her yerinden derilerin sarkması utanç vericiydi. Koşmak, zıplamak, dans etmek, herhangi bir aktivite yapmak imkansızdı. Bütün vücudum sallanıyordu. Derinin ağırlığından kollarımı kaldıramıyordum. Kalçamdaki deri şortumdan sarkıyordu. Şimdi istediğim gibi giyiniyor, yeni göğüslerimle gerçek bir kadın gibi hissediyorum. Sanki yeniden 18 yaşıma döndüm.''