KAYSERİ’de, oyuncaklarıyla oynarken bulduğu 4 santim uzunluğundaki vidayı yutan 13 aylık Berat Kurt, kaldırıldığı hastanede doktorların çabasıyla hayata döndürüldü.
Olay, bugün öğlen saatlerinde Fevziçakmak Mahallesi Kemer Sokak'taki apartmanda Kurt Ailesi'ne ait dairede meydana geldi. Odasında oyuncaklarıyla oynayan 13 aylık Berat Kurt, bu sırada bulduğu 4 santim uzunluğundaki vidayı ağzına attı. Bu sırada odaya giren anne Sibel Kurt, bebeğinin çırpındığını görünce hemen onu kucaklayıp Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Hastaneye getirildiğinde solunumu duran Berat bebek, doktorların müdahalesiyle hayata döndürüldü. Berat Kurt, daha sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.
Anne Sibel Kurt, oğlunun Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülüşünü gözyaşları içinde izledi. Oğluyla birlikte ambulansa binmek isteyen acılı anne Kurt, görevlilerine seslenerek, "Sadece yanında olmak istiyorum. Beni de alın" dedi. Ancak bu sırada bebeğin konulduğu ambulans yalo çıktı. Götürüldüğü hastanede tedavi altına alınan Berat bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ŞT(OE/SS) (FOTOĞRAFLI)