Endonezya’da soğuk algınlığına “bozuk paralı” tedavi Endonezyalılar, soğuk algınlığı için geleneksel “bozuk para” tedavisini tercih ediyor. Bir asırdan uzun süredir uygulanan tedavide Hindistan cevizi yağı ile bozuk para kullanılıyor.

Yurt dışında Bozuk para terapisi, Bozuk para masajı gibi bir çok alanda bozuk para kullanılmaktadır. Bu tedavinin adı Keroken dir. Oldukça etkilidir hastalar bu tedaviden kalktıklarında hastalıkları tamamen iyileşmiş olur.

Bozuk Para İle yapılan tedaviye Ağrı, Fibromiyalji, romatizma, kireçlenme, baş dönmesi, sinizüt, soğuk algınlığı ve grip gibi pekçok hastalık tedavi edilebilmektedir.

Uyurken Ayağınızın Altına Bozuk Para Koyarsanız

Bozuk para iletkenliği nedeniyle vücuttaki ters olan elektriği düzeltir. İçerisinde bulunan Nikel ve Bakır da tüm vücudunuzu harekete geçirerek canlanmasını sağlar.

Bozuk Para ile Fibromiyalji – Ağrı Tedavisi

Öncelikle Çorabınızın içerisine yada atletinizin içerisine yani vücudunuza temas eden bir bölgeye bozuk paraları bırakın. Sabaha kadar temas etmesini sağlayın. İlk günden etkisini görmeye başlayacaksınız. Ama %85 etkisinin görebilmeniz için en az 10 gün süreyle kullanmanız gerekmektedir. Ağrılar hiç görmediğiniz bir arkadaşınız gibi size uzak olacak.

Bozuk Para ile Troid Tedavisi

Vücuttaki bakır seviyesinin eksikliği tiroid bezlerinin düzenli çalışmasını engeller ancak bakır, tiroid bezinin fonksiyonlarını yerine getirmesi için ihtiyaç duyduğu önemli minerallere sahiptir. Yatarken uyguladığınız Bozuk para kürü hızlıca iyileşmenizi sağlayacaktır.

Bozuk Para ile Depresyon Tedavisi

Madeni paraların içerisinde bulunan bakır vücudunuza pozitif elektirk yükleme özelliği vardır. Bu da hayata daha pozitif bakmanızı ve serotonin hormonunun çalışmanızı sağlayacaktır.

Beynimizin kıvrımlarını harekete geçirir

Beynimiz, verileri ileten sinir taşıyıcıları ile görevini yerine getirir. Bu iletkenler miyelin adı verilen ve beyindeki nöron akışını hızlandıran bir maddeyle kaplıdır. Bakır, bu akışları hızlandırmaya yardımcı olarak beynimizdeki veri alışverişini hızlandırır ve etkili düşünmemizi sağlar.

Bozuk Para Kerotonin Masajı

Kerotonin masajı için sağlıklı yağ olan hindistan cevizi yağı, zeytinyağı gibi yağlara ihtiyaç vardır. Vücudunuz da paranın güzelce kaymasını sağlayan bu yağlar ile vücut iyice kızarana kadar paralar gezdirilir. Bu oldukça etkili bir yöntemdir. Bu masajtan hastalar sağlıklı bir şekilde uyanırlar.