Üç Günlük Bebeğin Fiziksel Görünümü 80 Yaşındaki İnsanı Andırıyor
Bangladeş'in Magura eyaletinde Brad Pitt'in canlandırdığı Benjamin Button filmindeki gibi yaşlı bir bedenle bir erkek bebek dünyaya geldi.
80 YAŞINDAKİ BİR İNSANI ANDIRIYOR
Progeria adı verilen hastalık 4 milyonda bir rastlanılan yani tıpta çok nadir görülen genetikbir hastalık. Progeria sendromu nedeniyle vücudunda kırışıklarla ve sırtında yer alan kalın tüylerle dünyaya gelen bebek henüz 3 günlük olmasına rağmen bedensel ve fiziksel görünümü 80 yaşındaki bir insanı andırıyor.
ANNE VE BABASI ÇOK MUTLU
Doktorlar bu sendromun akraba evliliği, genetik mutasyon gibi nedenlerle meydana gelebileceğini, bebeğin 80 yaşındaki bir insanın yaşlılık belirtilerini taşıdığını belirtti. Bebeğin anne ve babası ikinci erkek bebeklerinin doğumu ile çok mutlu olduklarını ve oğullarının mucize bir bebek olduğuna inandıklarını belirttiler.
GÖRMEK İÇİN KUYRUĞA GİRİYORLAR
Anne Parul Patro, bütün köy halkının bebeği merak ettiğini, kuyruğa girerek ziyarete geldiklerini belirtti. Progeria sendromu çok daha çabuk bir şekilde yaşlanmaya neden oluyor. Bebeğin durumu şu anda iyi ancak doktorlarlar bebeğin büyümesine ne ölçüde müdahale edebileceklerinden emin değiller.
İşte o bebeğin şaşırtan görüntüsü
;