Sivilce Sıkma Merasimlerinden Tuhaf Bir Haz Alan Herkesin Bayılacağı Anlar

Kendi sivilcelerini hatta yakınlarının sivilcelerini sıkmaya doyamayanların bayılacağı görselleri derledik. Gelsin tuhaf hazlar..
Aşkın Sevgilinizin Sivilcelerini Sıkmaya Çekinmediğiniz Zaman Aşk Olduğunun Kanıtı

Sevgiliniz için her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu gösterir.

Sevgilinizin sivilcesini sıkmanız, partnerinizi mutlu etmek için neler yapmaya hazır olduğunuzu gösterir. Sevgilinizin sorunu ister işinden memnun olmaması olsun, ister ufak bir sivilce; onun mutlu olması ve sorun yaşamaması için yardım etmeye her daim hazırsınızdır. Konu sevgilinizi gülümsetmek olduğunda, sınır tanımazsınız.

Yalnızca insan olduğunuzun farkına varmanızı sağlar.

Bir ilişki içindeyken, sevgilinizin de bir insan olduğunu kolayca unutabilirsiniz. Hatta bazen bu durum kendiniz için de geçerlidir; sanki hiç gaz çıkarmıyorsunuz ya da nefesiniz hiç kokmuyor gibi davranabilirsiniz. Bu yüzden birbirinizin sivilcelerini sıkmak size insan olduğunuzu hatırlatır.

Aranızdaki küçük sırlara değer verdiğinizi gösterir.

Aranızdaki küçük sırlara değer verdiğinizi gösterir.Çiftlerin aralarında başka kimsenin bilmediği şakalar olması çok hoş bir durumdur. Örneğin sevgiliniz sivilcenizi sıktığında içindeki iltihabın fırlayıp nasıl aynaya yapıştığı gibi yalnızca ikinizin bildiği şeylere gülmek veya gönderme yapmak çok eğlenceli olabilir.

Sevgilinizle ilgilenmenin hoşunuza gittiği anlamına gelir.

Sevgilinizle ilgilenmenin hoşunuza gittiği anlamına gelir.Sevgiliniz için alışverişe çıkarak ya da onun için parfüm seçerek yaptığınız gibi, onun cildini temizleyerek de onunla ne kadar ilgilendiğinizi gösterebilirsiniz. Sonuçta bu onun daha iyi görünmesine yardımcı olmanız anlamına gelir.

Az rastlanan bir biçimde bağlı olduğunuzu gösterir.

Az rastlanan bir biçimde bağlı olduğunuzu gösterir.Film izlemek, donduma yemeye gitmek veya birlikte yemek yapmak gibi aktiviteler siz ve sevgiliniz için fazla sıradandır. Tabii ki bunları yaparken de çok zevk alabilirsiniz, ancak ilişkinizin farklılığı birbirinizin sivilcelerinizi sıkabilmenizde yatar. Neticede iyi şeyleri herkes yapmak ister, önemli olan nahoş durumlarda da birbirinizin yanında olabilmenizdir.

Onun yanında kendiniz olabilmenin rahatlığını yaşarsınız.

Onun yanında kendiniz olabilmenin rahatlığını yaşarsınız.
Bir sivilceyi sıktığımızda neler olduğunu hepimizi biliyoruz: Parmaklarımızın neden olduğu baskı, içinden volkandan fışkıran lav gibi ölü akyuvarların çıktığı küçücük bir deliğin oluşmasına sebep olur. Yani, tam manasıyla, içimizdekiler dışarı çıkar. Aynı zamanda sevgilimizin sivilcemizi sıkmasına izin vermemiz, sembolik olarak, onun yanında kendimiz gibi olmaktan korkmadığımız anlamına gelir. Sadece yüzeyinizi görmesine izin verdiğiniz birine güvenemezsiniz; sevgiliniz dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüzün gerisinde yatanı bilmelidir.

Birinin sizi yaralamasına izin verecek kadar hassas olduğunuzu gösterir.

Birinin sizi yaralamasına izin verecek kadar hassas olduğunuzu gösterir.
Bazen bir sivilce sıkıldığında ardında bir iz bırakır. Bazen de insanları iç dünyanıza kabul ettiğinizde sizi inciterek veya terk ederek arkalarında bir yara izi bırakabilirler. Ancak aşk, birinin yanında tamamen savunmasız kalmadan aşk değildir. Bu durum korkutucu olabilir, ya da sonunda yaralanacak olabilirsiniz ; ancak birine kendinizi tamamen açabilmenin yaşattığı his… hepsine değerdir.