Odasına İzinsiz Giren Yaşlı Hastaya Bağıran Doktor Sosyal Medyada Tepki Topladı
İzmir'deki bir sağlık ocağında, bir doktorun odasına giren yaşlı hastaya bağırması, sosyal medyada tepkiye neden oldu.

YEMEKTEYKEN GİRİP ODASINDA BEKLEDİ
İddiaya göre, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ne bağlı Bağyurdu mahallesindeki bir sağlık ocağında, doktor yemek saatindeyken yaşlı bir hasta, doktorun odasında beklemeye başladı.
YEMEKTEN DÖNÜNCE ÇILDIRDI: BİR ŞEYİM KAYBOLURSA SENİ ŞİKAYET EDECEĞİM
Doktor yemekten dönünce odasında hastayı görünce, bağırarak dışarı çıkmasını söyledi. Doktor, yaşlı hastaya "Bir şeyim kaybolursa seni şikayet edeceğim" diye bağırdı. Yaşlı adamın, "Ara, her şeyini kontrol et, ondan sonra şikayet edersin" sözleri üzerine daha da sinirlenen doktor "Saygısız, sizden mi öğreneceğiz insanlığı biz? İnsan bir kusura bakma der, mahçup olur. Bütün cüzdanımı boşaltmışsındır belki, ne bileyim içeri girip oturacağını ben" diye bağırdı. Yaşlı hastanın, cüzdanını kontrol etmesini söylemesi üzerine ise doktor "Bir şeyim eksik olsun göreceğim, seni bulacağım ben, hiç merak etme..." dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ
Olaya ilişkin bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, izleyenlerin doktoru eleştiren yorumlar bulundu ve doktora tepki gösterdi. Doktor hakkında henüz bir inceleme başlatılmadığı öğrenildi.