MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Ortakent-Yahşi Beldesi’ndeki özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde, solunum cihazına bağlı olarak tedavisi süren oyuncu Nejat İşler’in tedavilere olumlu yanıt verdiği belirtildi.
Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Aydın Aksoy bugün yaptığı yazılı açıklamada, Nejat İşler’de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı olarak septik şok tablosu saptandığını belirterek şunları söyledi:
"Gelişen septik şok sonucu akciğerlerinin, böbreklerinin, kalp ve kan hücreleriyle karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edildi. Hastanemizin yoğun bakım servisinde tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumu halen kritik süreçtedir. Ancak uygulanan yoğun tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başlamıştır. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam etmektedir. Ayrıca böbrek destek tedavisine başlanmıştır. Nejat İşler’in tedavisi yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hemotoloji, göğüs hastalıları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin çok disiplinli kontrolünde devam etmektedir." 

YA(İÖ/COŞ)