düzenli olarak uygulayacağınız bu kişisel bakım yöntemleriyle sıcak yaz günlerinde makyaj yapmadan da kusursuz ve mükemmel görünebilirsiniz.

Haber: Makyaj Yapmadan Kusursuz Görünmenin Sırları

Cildimizin solgun ve cansız göründüğünü düşünerek çoğu zaman makyajsız dışarı çıkmak istemeyebiliyoruz. Ancak yaz sıcaklarında ciltten akan, dağılan kozmetikler zaman zaman birçok kadının güzelliğine gölge düşürebiliyor. Makyaj yapıp çıkınca bu riski yaşıyor, makyajsız olunca da kötü görüneceğiniz hissine kapılıyorsanız endişelenmeyin! Aslında doğal güzelliğimizi ön plana çıkararak mükemmel görünebiliriz. Nasıl mı? İşte makyaj yapmadan mükemmel görünmenin sırları…

Yüzümüzde makyajsızken en çok dikkat çeken kısım dudaklarımızdır. Haftada bir kez diş fırçasını ıslatarak dudaklarınızı yuvarlak hareketlerle fırçalarsanız dudaklarınız canlı bir renge kavuşur. Ayrıca dudaklarınızı vazelin ile nemlendirebilirsiniz.

Gözlerinizi ön plana çıkarın. Kirpiklerinizi kirpik kıvırıcı yardımıyla belirginleştirebilirsiniz.

Kaşlarınızı şeffaf bir kaş jeli yardımıyla sabitleyebilirsiniz. İyi taranmış düzenli kaşlar yüz ifadenizde etkili olacağından bakımlı görünmenizi sağlar.

Saçlarınızın kırıklarını düzenli olarak aldırın. Bakımlı saçlar her zaman sizi daha iyi hissettirecektir.

Cilt tipinize uygun bir temizleme ürünüyle bakım yaparsanız cildiniz taze kalacağından hiçbir makyaj ürününe ihtiyaç duymaz. Nemlendiriciler yardımıyla cildiniz daima ışıl ışıl görünür. Haftada bir uygulayacağınız peeling, cildinizdeki ölü derileri arındırır ve yüzünüze renk getirir.

Dişlerinizin beyazlığına olmasına özen gösterin. Beyazlatıcı etkisi yüksek diş macunları kullanabilirsiniz. Böylece doğal güzelliğinizi gülümseyişinizle taçlandırabilirsiniz.