ŞANLIURFA'da, kalp rahatsızlığı bulunan 51 yaşındaki Müslüm Yıldız, doktorların aynı anda yaptığı 4 operasyonla yeniden sağlığına kavuştu.
Şanlıurfa'da esnaflıkla uğraşan evli ve 3 çocuk babası Müslüm Yıldız, gittiği özel bir hastanede yapılan tedavisinde kalbinde 4 rahatsızlığı olduğunu öğrendi. Bunun üzerinde Yıldız, Kalp ve Damar Cerrahisi Opr. Dr. Cüneyt Şelli ile Dr. Mehmet Yazar tarafından ameliyata alındı. 3 saat süren ve 4 operasyonun yapıldığı ameliyatta Yıldız'ın kalp kapağı değiştirildi, kalp kapağı onarıldı ve kroner damarlara By-pass yapılarak kalpteki delik onarıldı. Operasyonun ardından 1 hafta gözlem altında tutulan Yıldız, bugün doktorlarının düzenlediği basın toplantısına katıldı. Yeniden sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Yıldız, doktorlarına teşekkür etti.
Kalp ve Damar Cerrahisi Dr. Cüneyt Şelli, kalp basım gücü yüzde 30 olan riskli bir hastayı 4 operasyonla ameliyat edip yenide sağlığına kavuşturduklarını söyledi. Dr. Yazar ise çok riskli bir ameliyat gerçekleştirdiklerini kaydetti.