Et Benleri için 5 Doğal Tarif. Patır Patır Dökecek Et benleri için sizlerle paylaşacağım 5 doğal tarif ile vücudunuzun neresinde olursa olsun et benlerini patır patır dökecek ve benlerin olduğu bölgeyi pürüzsüz bir hale getirecek.

Hemde vereceğim tariflerin uygulaması son derece basit ve evde uygulanabilecek doğal tedavi yöntemleridir.

Neden her ne olursa olsun vücudunuzdaki et benlerinden kurtulmanın doğal yollarla kurtulma yöntemlerini denediğinizde vücudunuzdaki et benlerinden kurtulabilirsiniz. Son olarak teknoloji ve tıbbın çok ilerlemesi ile et benlerinden doktor vasıtası ile de kurtulmak artık çok kolay.

Et Benlerinden Kurtulmak için En Etkili 5 Yöntem Et benleri için sizlere 5 adet doğal yöntem paylaşacağım. Bu yöntemler tamamen bitkisel yöntemler olduğu için cildinize hiç bir zarar vermez. Bu nedenle gönül rahatlığı ile deneyebilir ve et benlerinden kurtulabilirsiniz. Lafı çok uzatmadan et benleri için 5 doğal tarife başlıyorum.

Et Benleri için Limon Suyu Yöntemi Limon suyunun asitli yapısı ve pH düşürücü etkisi ile et benlerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Bu doğal yöntem için gerekli malzemeler ise şöyle; Yarım su bardağı su 1 adet limon Bir parça pamuk Nasıl Uygulanır?

Yarım bardak su içerisine 1 adet limonun suyunu sıkın. Ardından bir parça pamuğu limon suyuna batırın ve et benini silin. Et benleri için bu doğal yöntemi her gün 2-3 kez tekrarlayın. Yaklaşık olarak bir ay içerisinde et benlerinin döküleceğini gözlerinizle göreceksiniz. Et Benleri için Elma Sirkesi Yöntemi..

Et benlerinden kurtulmak için elma sirkesi yöntemini de deneyebilirsiniz. Ancak elma sirkesinin doğal olmasına özen göstermelisiniz.

Elma sirkesi içerisinde bulunan asit sayesinde et benleri patır patır dökülecek ve kolayca kurtulabileceksiniz. Elma sirkesinin daha etkili olmasını istiyorsanız biraz ısıtabilirsiniz.

Malzemeler: Sirke (organik) Pamuk Nasıl Yapılır? İlk olarak elma sirkesini ısıtın.
Cildinizi yakmayacak kadar ısındıktan sonra bir parça pamuğu elma sirkesine batırıp et benlerini silin. Bunu günde 2-3 kere tekrarlayabilirsiniz. Ayrıca elma sirkesi ile sildiğiniz yeri sonrasında yıkamayınız. Bir aya kalmaz et beninin düşeceğini göreceksiniz.

Et Benleri için Aspirin Tedavisi Et benleri için en etkili yöntemlerden biriside aspirin yöntemidir. Eczanede satılan aspirinler ile et benlerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Diğer yöntemlere göre daha hızlı ve etkilidir.

Nasıl Yapılır? İlk olarak bir adet aspirini bir kaç damla su ile eritin. Çamur haline gelen aspirini et beninin üzerine sürün ve bir yara bandı ile üstünü kapatın. 2-3 saat boyunca bu şekilde bekletin. Bir hafta düzenli olarak günde 1-2 defa tekrarlarsanız. Birinci haftanın sonunda et benlerinin kaybolacağını göreceksiniz. Et Benleri için Hint Yağı Yöntemi Aktardan satın alacağınız organik Hint yağı ile vücudunuzdaki et benlerine elveda diyebilirsiniz. Et benleri için doğal tedavi yöntemlerinden birisi olan bu yöntem de oldukça etkilidir.

Gerekli Malzemeler: Organik Hint Yağı Karbonat Nasıl Yapılır? Eşit miktarda Hint yağı ile karbonatı karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı karıştırın. Karışımın çamur kıvamında olması gerekiyor. Son olarak et beni üzerine sürün ve bir bant ile üstünü kapatın. Günde 1-2 kere uygulayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde et benlerinin döküleceğini göreceksiniz.

Et Benleri için Ananas Tedavisi Et benleri için geldik son yöntemimize. Bu yöntemde ananas suyundan faydalanacağız. Ananas içerisinde bulunan gromolein enzimi ciltteki et benlerini küçültmeye ve yok etmeye yönelik olarak kullanılır. Aynı zamanda bu enzim iltihabı da kurutur.

Malzemeler: Ananas Yarım limon Pamuk Yara bandı Nasıl Yapılır? Et benine yetecek kadar ananası püre kıvamına getirin. Üstüne yarım limonu sıkın ve elde ettiğiniz karışımı et beni üzerine sürün. Daha sonra üstünü bir yara bandı ile kapatın. Düzenli olarak bu yöntemi uyguladığınızda et benleri patır patır dökülecektir.