ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'nde, babaları çatı onarırken yüksek gerilim hattına dokununca öldükten 1 hafta sonra dünyaya gelen ve hastalıkları nedeniyle bakımları zor olan dördüzlerden kalbi delik Hebun ve Şervan Gökmen hayatını kaybetti.
Suruç'ta akraba olan ve 8 yıl önce evlenen Zehra ve Yılmaz Gökmen çiftinin 7 yıl önce 'Barış' adını koydukları çocukları dünyaya geldi. Yeniden çocuk sahibi olmak isteyen Zehra Gökmen geçen yıl hamile kaldı. Yılmaz Gökmen, kız kardeşinin evinin çatısını onarırken yüksek gerilim hattına dokunması sonucu ölmesinden 1 hafta sonra Zehra Gökmen, dördüz bebek dünyaya getirdi. 3'ü kız 4 bebeğe 'Ecrin Zozan', 'Fidan', 'Hebun' ve 'Şervan' adı verildi. Eşinin ölüm haberini doğumdan sonra öğrenen Zehra Gökmen, bebeklerinin de hasta olduğunu öğrenince yıkıldı.
Gaziantep'in Eyyüp Sultan Mahallesi'nde emekli babası ile birlikte oturan Zehra Gökmen, bebekleri Hebun ile Şervan'ın kalbinin delik, Ecrin Zozan ile Fidan'ın ise eksik gelişim nedeniyle kol ve bacakları kısa olduğu için engelli kalma riski bulunduğunu ifade etti. Bebeklerden Hebun Gökmen, 2 gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçük Hebun, yakınları tarafından Suruç'ta toprağa verildi. Şervan Gökmen ise bugün sabah saatlerinde yaşamanı yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Gökmen'in cenazesi, işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Suruç'a gönderildi.