BAGAJDA GİTTİ, ÖZEL AMBULANSLA GELDİ
Isparta'da, diyaliz tedavisi gördüğü Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hasta nakil ambulansı olmadığı için minibüs bagajında taşınan 65 yaşındaki Halime Tuncer, Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yorgancıgil, kendi merkezlerinde yatalak hastaları nakledecek ambulans bulunmadığı için hastayı Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk ettiklerini söyledi. Aynı hastaneye daha önce de hastayı sevk etmek istediklerini, ancak hastanenin kabul etmediğini kaydeden Prof. Dr. Yorgancıgil, "Konu basına yansıyınca kabul ettiler. Böylelikle diyaliz hastası Halime Tuncer ambulansla diyaliz merkezine gidip gelebilecek" dedi.
BU KEZ EVDE SAĞLIK HİZMETİ ARACIYLA GELDİ
Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Halime Tuncer, bugün hastaneden evine, 'Evde Sağlık Hizmetleri' birimine ait özel nakil aracıyla götürüldü. Tuncer, bu kez çarşaf yerine sedyeyle evine çıkarıldı.
'ÇOK MUTLU OLDUK'
Halime Tuncer'in kızı Ayşe Çokar, annesinin Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Bundan böyle annesinin minibüsün bagajında değil hasta nakil aracıyla taşınacağını aktaran Çokar, "Devlet hastanesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI