ŞIRNAK'ta, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ambulans sıkıntısı çeken ilçedeki devlet hastanesine ambulans hibe etti.
Cizre TSO Başkanlığının, devlet hastanesine hibe ettiği ambulans için düzenlenen törene, TSO Başkanı Süleyman Çağlı, Şırnak Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Barış, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Tokur ve Cizre Devlet Hastanesi Müdürü Ramazan Sabuncu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda yetkili katıldı. Törende konuşan Cizre TSO Başkanı Çağlı, Oda yönetimine gelirken memleketlerinin gelişimine katkı sunmak adına söz verdiklerini belirtti. Çağlı, şunları söyledi:
"Şehrimizin ihtiyaçları, ilgili yöneticiler tarafından bizlere iletildiğinde, en uygunu ve en elzem olanını tercih ederek, hep beraber oybirliği ile tam donanımlı bir ambulans alımını karara bağladık. Çünkü, sağlık bizim en önemli ve asla ihmal edemeyeceğimiz alanlardan birisidir. Bölgede yaşayan insanımıza sunulacak olan sağlık hizmetlerinde bizim de katkımız olsun istedik. Dolayısıyla acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Cizre Devlet Hastanesi'ne 175 bin lira değerinde tam donanımlı bir adet ambulans alarak hibe ediyoruz."
Cizre TSO Başkanı Selayman Çağlı, daha sonra ambulansın anahtarını Şırnak Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Barış'a teslim etti.