Tweet

Karaciğerinizi Temizleyerek; Zayıflayabilir, Gençleşebilirsiniz.

Genç görünmenin temel mantığı büyük oranda iç organlarınızla alakalı bir durumdur. Hatta; alerji düzeyiniz, sivilceleriniz, fazla kilolarınız da bununla alakalıdır. Yanlış beslenmenin ve hareketsiz bir yaşamın sonucu vücutta serbest radikal ve toksik madde miktarı artmaktadır. Bu maddelerle savaşan besinlerin alınmaması ise başka bir boyuttur. bu çift etki, sizi bir olumsuz sürecin içine sokacaktır. Bu çift etkiden kurtulmanız için yapacağınız iş çok basit doğru beslenme tekniklerini uygulama!

Sağlıklı ve işlevsel bir karaciğere sahip olmak için iki şeye ihtiyacımız var: sağlıklı bir diyet ve sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları.

Ancak, bu modern çağlarda ulaşmak ve elde etmek güçtür. Bir şekilde fast food ve sağlıksız ürünler yemeye mecburuz, çünkü işyerinde daha fazla yemek yapmaya veya kalmaya vakit yok, bu yüzden toksinlere maruz kalıyoruz.

Karaciğerimiz her zaman korunmalıdır çünkü çalışmaları bizim için hayati önem taşımaktadır. Bunu başarmak için, sık sık onu temizleyip detoks yapmamız gerekir.

Karaciğerimiz detoks adı verilen bu işleme ihtiyaç duyar; çünkü işlevi vücudumuzu temizlemek ve içindeki zararlı toksinleri temizlemek ve sadece protein emiliminde yardımcı olmaktır.

Burada karaciğeriniz için bir mucize gibi çalışan bir karışım sunuyoruz!

Karaciğer problemlerini tanımak için zorlandıklarından daha uzun sürebilir, bu yüzden bu süre zarfında karaciğeri temizlemeye ve sağlıklı bir şekilde yemeye çalışın. Karaciğer zaten hasar alırsa, gelecekte daha küçük ve daha ciddi sorunlarla saldırıya uğrayacaksınız.

Bu organı temizlemek için çok basit ve doğal bir yoldur!

KARACİĞERİ TEMİZLEYEN ZAYIFLATAN GENÇLEŞTİREN KARIŞIM

İhtiyacınız olan şeyler:

1 Limon suyu

2 portakal suyu

Taze nane yaprakları, avuç içi

1 litre su

2 yemek kaşığı Organik bal

KARACİĞERİ TEMİZLEYEN ZAYIFLATAN GENÇLEŞTİREN KARIŞIM NASIL YAPILIR.

Kaynatıp suyu kaynatın. Ardından, nane yaprakları ilave edin ve 5 dakika daha kaynatın. Birkaç dakika soğuması için ateşten çıkarın ve ardından portakal / limon suyunu hem rendelenmiş limon kabuğuyla birlikte ekleyin. Sonunda karışım soğuduktan sonra balla karıştırın. Bu karışım haftada 2 kere yapılacak. 1 ay boyunca.

Bu içeceği sıcak veya soğuk olarak yudumlayın. Karaciğerinizi her iki şekilde de temizler, ve sindirim sisteminizin işini de kolaylaştırıp zayıflatır!

-