Bebeğin Karnı Her Geçen Gün Şişiyordu Öğrendikleri Gerçekle Şok Oldular  Her çift anne baba olmak ister. Amanda ve Justin çifti de onlardan biriydi. Bebek sahibi olacaklarını ilk öğrendiklerinde çok sevindiler. Ancak genç çiftin daha sonra başlarına geleceklerden haberleri yoktu. İşte genç çiftin yaşadıkları ve o mucize hikayeleri. Her çift anne baba olmak ister.

Amanda ve Justin çifti de onlardan biriydi. Bebek sahibi olacaklarını ilk öğrendiklerinde çok sevindiler. Ancak genç çiftin daha sonra başlarına geleceklerden haberleri yoktu. İşte genç çiftin yaşadıkları ve o mucize hikayeleri.

Amanda ve Justin çifti bebekleri olacağını öğrendiğinde çok sevinmişti. Maalesef bebekleri doğduktan birkaç ay sonra sevinçleri kursaklarında kaldı. Bebeğin cildi sarılaştı ve hastalık belirtileri göstermeye başladı.3 Şubat 2016 tarihinde kızlarının safra kesesi olmaması durumunda ortaya çıkan biliyer atrezi hastası olduğunu öğrendiler. Sindirimde önemli rol oynayan safra kesesi yeni doğan bebeklerin

Doktorlar, Braylee’nin durumunun kritik olduğunu söylediler. Amanda ve Justin yıkıldı. Cerrahlar, operasyonla bebeğin karaciğeri ve bağırsakları arasında bağlantı oluşturdular. Ancak sorunu çözülmedi. Braylee’nin durumu daha da kötüleşmeye başladı. Midesi balon gibi şişti.Doktorlar, küçük kızın acilen karaciğer nakline ihtiyacı olduğunu söylediler.

Maalesef o anda hiçbir donör bulunamadı. Aile çaresizlikle beklemeye başladı. Doktorlarla konuştuktan sonra Justin kendi karaciğerinden bir parçayı kızına bağışlamak istediği

ni söyledi. Son derece riskli olan operasyon Justin’e de zarar verebilirdi. Ancak babanın umrunda değildi. Tek istediği kızını sağlıklı ve mutlu görmekti.

Justin tam operasyona girecekken bir mucize gerçekleşti. Braylee’nin vücudu karaciğer nakline olumlu yanıt verdi. Cildinin rengi kısa sürede normale döndü. Şimdi Braylee diğer yaşıtları gibi sağlıklı bir hayat sürüyor.