HASTANE BAHÇESİNDEKİ İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Eskişehir Devlet Hastanesi bahçesinde sağlık çalışanları ile birlikte iftar yemeği yedi, çocuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar yemeğinin ardından konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu dertler ve sıkıntıların paylaşıldıkça azaldığını, mutlulukların ise paylaşıldıkça çoğaldığını söyledi. Müezzinoğlu, "Biz sağlık çalışanları hekimler, hemşireler, ebeler ve sağlık çalışanları büyük oranda tanıyalım tanımayalım bu ülke insanının derdini paylaşarak azaltmaya, derdini paylaşarak çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin yarınlarının bugünden daha iyi olacağını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Birlikte bu ülkenin yarınlarına güvenli bir şekilde yürümesini inşallah birlik ve beraberlik içinde başaracağız. Kimseyi dışlamadan, herkesi kucaklayarak birlik ve beraberlik içinde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bu millete vaziyet olarak bıraktığı muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir Türkiye Cumhuriyeti devleti, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmış bir Türk milleti hedefine inşallah cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünde, 2023 yılında o hedeflere emin adımlarla yürüyeceğiz. Yeter ki ayrıştıran olmayalım, yeter ki çatıştıran olmayalım, yeter ki fitneye fırsat vermeyelim. Birbirimizi daha çok severek güçleneceğimizden emin olalım. En çok paylaşarak büyüteceğimiz zenginliğimiz, sevgimizdir, birbirime olan duygularımızdır. Ne kadar birbirimize omuz verebilirsek, birbirimize değer verebilirsek birlikten güç doğar anlayışına ne güçlü sahip çıkabilirsek, emin olun ki ülkemizin ve milletimizin de yarınları bugünden çok daha güçlü, çok daha anlamlı ve değerli olacaktır."

Konuşmasının ardından Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Hüseyin Fidan bakan Müezinoğlu'na bir tablo hediye etti. Müezzinoğlu iftar yemeğine katılan sağlık çalışanları ve çocuklarıyla birlikte yemek öncesinde olduğu gibi yine bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI