BEYŞEHİR Gölü içinde bulunan Mada Adası'nda beyin kanaması geçiren 83 yaşındaki Ahmet Karasu için çağrılan 112 acil sağlık ekibi, fırtına yüzünden zor anlar yaşadı. Canlarını tehlikeye atan sağlık ekibi, güçlükle ulaştıkları hastayı hastaneye ulaştırdı.
Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Mada Adası'nda yaşayan Ahmet Karasu dün sabah rahatsızlandı. Yakınları tarafından olay yerine hemen 112 acil servis ekipleri çağrıldı. Hızla harekete geçen ve kıyısına geldikleri Beyşehir Gölü'nü bir balıkçı teknesiyle aşmaya çalışan sağlık görevlileri, gölün ortasında yakalandıkları fırtına yüzünden zor anlar yaşadı. Alabora olmaktan son anda kurtulan teknede bulunan Dr. Deniz Karasu, acil tıp teknisyenleri Süleyman Taşkır ve Rahime Yıldırım ile şoför Serkan Yaşar korku dolu bir yolculuğun ardından adaya ulaşabildi.
Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları hastayı bir tarım aracı ile tekneye kadar ulaştırıp karaya çıkardı. Burada ambulansa alınan hasta daha sonra Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Hastaneden bu sabah yapılan açıklamada, Karasu'nun beyin kanaması geçirdiği, durumunun şu anda kontrol altında ve iyi olduğu belirtildi.