ADANA'da 3 yıl önce yakalandığı lösemi (kan kanseri) hastalığına karşı verdiği mücadeleyi kazanan lise son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Şenel Yılmaz, staj yaptığı hastanede moral verdiği lösemili çocuklara umut oldu.
Adana'da 4 yıl önce adı ÇEP Anadolu İletişim Meslek Lisesi olan ÇEP Ticaret urla escort Meslek Lisesi'ne başlayan Şenel Yılmaz, kısa süre sonra lösemiye yakalandığını öğrendi. Hastalığı nedeniyle sürekli okuldan izin alıp tedavi gören Şenel Yılmaz, 3 yıllık zorlu bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Tedavi sürecinde kendini ziyaret edip moral verenlerin lösemiyi yenmesine olumlu katkı yaptığını düşünen Şenel Yılmaz, okulun son yılında kentte özel bir hastanenin 'Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nde staj görmeye başladı. Staj sürecinde ve mesai saatleri dışında hastanede tedavi gören lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Şenel Yılmaz, çocukların adeta sevgilisi oldu.
Amansız hastalığı yenerek lösemili çocuklara ve ailelerine umut olan Şenel Yılmaz, "Tedavi sürecimde iyileşirsem lösemili çocukların yanında olacağıma dair kendime söz vermiştim. Onları ben anlıyorum. Onları mutlu etmek istiyorum. Onlar da iyileşip benim gibi okullarına devam edecekler" dedi.