SARUHANLI - Ege bölgesinin en büyük Türk bayrağı, Manisa’nın Saruhanlı İlçesindeki bir akaryakıt istasyonunda dalgalanıyor.

Ege bölgesinin en büyük Türk bayrağı, Manisa’nın Saruhanlı İlçesindeki bir akaryakıt istasyonunda dalgalanıyor.

İzmir-İstanbul karayolu üzerinde, “boğazhan mevkisi” olarak bilinen bölgede faaliyet gösteren akaryakıt istasyonunda eni 20, boyu 30 metre olan 600 metrekarelik dev Türk bayrağı 65 metre uzunluğundaki direkte dalgalanıyor.

İşyeri yönetici Alibey Öztürk, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada bir süre önce devraldıkları istasyonda göndere çektikleri dev bayrağın büyük ilgi çektiğini kaydetti.

Vatan, millet ve bayrak sevgisini göstermek için işyerlerine bayrak astıklarını ifade eden Öztürk, şöyle dedi:

“Atalarımızdan bize miras bıraktığı bir ülkede yaşıyoruz. Bu bakımdan vatanımıza ve milletimize sahip çıkmamız gerekiyor. Tüm Türkiye olarak bu bayrağın altında yaşıyoruz. Biz de vatana olan sevgimizi bu şekilde göstermek istedik. 65 metre uzunluğunda paslanmaz galvaniz direk diktik. Daha sonra rüzgar nedeniyle yırtılması ve zarar görmesi güç özel kumaştan 600 metrekare çapında 3 adet bayrak yaptırdık. Şanlı bayrağımız işyerimizde dalgalanıyor.”

İşyerlerindeki bayrağı müşterilerinin ve yoldan geçenlerin ilgiyle incelediğini dile getiren Öztürk,  “Bayrağımız çok büyük ilgi gördü. Rüzgarda dalgalanışı izleyenlere ayrı bir keyif veriyor. Ege bölgesinin en büyük Türk bayrağını işyerimizde dalgalandırmaktan gurur duyuyoruz” ded