AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın düzenlediği İl Danışma Kurulu toplantısına konuşan AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, “Başbakanımızı yedirtmeyiz. Bunu aklınızdan dahi geçirmeyin. Aklınızı uçururuz” dedi.
Yenişehir Mahallesi’ndeki Pekdemir Düğün Salonu’nda düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı’na AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar, Ak Partili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, bakanların yargısız infaz edildiğini belirterek, “Son zamanlarda partimize karşı saldırılar başladı. Ak Parti’nin mensupları olarak yolsuzlukla itham ediliyoruz. Teşkilatım buna inanmaz. Eğer bir yerde yolsuzluk haksızlık varsa bizim içimizde ise bu iddiaların peşinden gideriz. Yolsuzluk yapanların kimler olduğunu gayet iyi biliriz. Bakanlarımıza yargısız infaz yapılıyor. Büyük oyunun farkına varalım” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, operasyonların arkasında olanların Tayyip Erdoğan’sız Ortadoğu ve Türkiye istediklerini belirterek, “Her kim ki milletin iradesine el uzattı. Her kim ki yetimin hakkına el uzattı. Allah iki cihanda sefil ve rezil etsin inşallah. Bundan önce de Gezi operasyonu vardı. Bunların altında yatan tek şey Tayyip Erdoğan’sız bir Ortadoğu ve Türkiye. Tayyip Erdoğan’sız bir siyaset istiyorlar. Başbakanımızı yedirtmeyeceğiz. Bunu aklınızdan dahi geçirmeyin. Aklınızı uçururuz. Kardeşlerimizi bazı şeylere alet etmeye çalışacaklar. Kimse ve kardeşlerimiz bu namertlerin oyununa gelmeyecek” dedi.