Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ’nin Çameli İlçesi’nde, CHP seçim bürosu önüne kurulan platformda, CHP bayrak ve flamalarının altında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "17 Aralık operasyonuna neden olan kişilerle hesaplaşacağız. Montaj kasetlerle saldıranlara millet 30 Mart’ta öyle bir montaj yapacak ki herkes görecek" dedi. Zeybekci’yi CHP’liler de dinledi.
Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki’yle geldiği memleketi Denizli’nin Çameli İlçesi’nde düzenlenen mitingde konuştu. Yaklaşık 600 kişiye seslenen Nihat Zeybekci’nin Çameli mitinginde platform CHP Çameli Belediye Başkan Adayı Özdemir Özdemir’in seçim bürosunun önüne kuruldu. CHP bayrak ve flamalarının altında konuşan Zeybekci’yi Çameli CHP Belediye Başkan Adayı Özdemir Özdemir ile partililer de seçim bürosunun balkonundan dinledi. Zeybekci, konuşmasında muhalafet partileriyle cemaati eleştirdi. Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyanın en başarılı belediye başkanı olduğunu belirten Zeybekci şunları söyledi:
"Biz de onun çıraklarıyız. AK belediyecilik ne demek, hizmet nasıl yapılır ondan öğrendik. Onlar ise bu millete hükmederler, yönetirler, amirlik yaparlar. Recep Tayyip Erdoğan’da şunu der: 'Bu millete ancak ve ancak hizmet edilecek, millete hizmetkar olunacak.' Başbakanımız Denizli’ye geldiğinde 60 bin kişiye sesendi. 'Montaj' dediler. Hayatları montaj bunların. Kendileri montaj yaptığı için başkalarını da öyle sanıyorlar. Verilmeyecek hesabımız yok. Kim bu devletin bir kuruşluk menfaatine el uzattı, göz dikti, o eli kırarız, gözü oyarız. 17 Aralık operasyonuna neden olan kişilerle hesaplaşacağız. Montaj kasetlerle saldıranlara millet 30 Mart’ta öyle bir montaj yapacak ki, herkes görecek. Bugün samimiyetlerine, iyi niyetlerine inandığımız o kardeşlerimizin mensubu olduğu gruplarda bu ülkeye ihanet eden, aklını ve ruhunu bu ülkenin düşmanlarına satanlar var. Bizim kardeşlerimize sözümüz yok. O gruplardaki kardeşlerimizin yüzde 99.9’u bizim canımızdır. Onlarla kucaklaşacağız ve yolumuza devam edeceğiz."
Nihat Zeybekci, mitinginin ardından belediyenin Kaleiçi Çarşısı içinde yaptırdığı çayocağını açmak için Denizli’ye döndü.

FI(İÖ/BT) (FOTOĞRAFLI)