YALOVA AK Parti İl Başkanlığı 14 belediyedeki başkan adaylarını tanıttı.
Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi'ndeki toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili ve Yalova Koordinatörü Bedrettin Yıldırım da katıldı. Toplantıda konuşan Yıldırım "Belde ve ilçe belediyelerinin hepsini alacağız" dedi.
Yerel seçimlere Yalova Ak Parti belde ve ilçe başkan adayı olarak katılacak adayların tanıtımı kalabalık bir toplantıyla yapıldı. Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun "Bugün Yalova'mızda yeni bir sayfa açıyoruz" diyerek konuşmasına başladı. Coşkun, "Bugün seçimlerin startını vermek adaylarımızın kollarını kaldırmak için buradayız" dedi. AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan da göreve ilk geldiklerinde hedeflerinin 14'te 14 yapmak olduğunu belirtti. “Yalova'daki 14 belediyeye AK Parti bayrağını asacağız" diyen Pehlivan, 15 Şubat tarihinde Yalova meydanında 30 bin kişinin katılımıyla bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından Yalova Belediye Başkanı ve Adayı Yakup Koçal, Termal Belediye Başkanı ve Adayı İsmail Atik, Çınarcık Belediye Başkanı ve Adayı Murat Erdoğan, Armutlu Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Birkan, Altınova Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar, Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Orhan Karabulut, Subaşı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı ve Adayı Kadri Çiçek, Esenköy Belediye Başkanı ve Adayı Özer Kaptan, Koru Belediye Başkan Adayı Cihan Keser, Teşvikiye Belediye Başkan Adayı Ahmet Meydan, Taşköprü Belediye Başkanı ve Adayı Şaban Ertan, Kadıköy Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Şahin sırayla sahneye çıkarak kendilerini tanıttı. Programın sonunda başkan adayları birlikte poz verdi.