Washington'da etkin birçok Türk-Amerikan derneği, ABD ziyaretine başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a perşembe günü destek gösterisi düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak ve Maryland'deki Amerika Diyanet Merkezi'nin resmi açılışını yapmak üzere bugün ABD ziyaretine başlıyor.

Başkentte etkin olan çok sayıda Türk-Amerikan derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için perşembe günü gösteri düzenleyecek.

Dernekler gösteriyle ilgili hazırlıklarına devam ediyor. Gerekli izinlerin alındığı bildirilen gösteri için Türkçe ve İngilizce pankartlar hazırlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Brookings Enstitüsünde perşembe günü yapması öngörülen konuşması öncesinde, enstitü önünde gerçekleştirilecek gösteriye, başkent ve çevresinde yaşayan Türkler ve diğer milletlerden katılım bekleniyor.

Salı günü ABD ziyaretine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Washington Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Uluslararası Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılacak, cumartesi günü de Maryland'deki Amerika Diyanet Merkezi'nin resmi açılışını yapacak.