Nurettin ARKAN/YALVAÇ(Isparta), () - MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi. Toskay, "Birilerinin yüreğine zaten şimdiden korku düştü. Türkiye'yi yönettiğini zanneden bir zat, şu anda kellesinin mücadelesini veriyor. 'Acaba ben nasıl yaparım da Yüce Divan'dan kellemi kurtarırım' mücadelesini yapıyor" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, seçim çalışmaları için geldiği Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde partililer tarafından araç konvoyuyla karşılandıktan sonra partisinin seçim bürosu önünde halka hitap etti. Toskay, konuşmasında şunları dile getirdi:
"Bugün hepinizin bildiği gibi Türkiye çok zor günler yaşıyor. Çok dar bir geçitten düşmeden, kazaya ve hasara uğramadan hep beraber geçmeye çalışıyoruz. Bunu başarabilmek için yapmamız gereken en önemli şey kendi beldemizde, ilçemizde, şehrimizde ve tüm Türkiye'de, Türkiye'nin geleceğini kalbinde hisseden kişilerin birlik ve beraberliğin sağlamasından geçiyor."
Demokratik bir Türkiye içinde yaşamaya devam edileceğini, bunun da 30 Mart'ta Türkiye'nin geleceğini sağlayacak sandıktan geçtiğini belirten Toskay, "Sokaklarda dövüş istemiyoruz. Demokratik sistemle 1950 yılından bu tarafa Türk milleti verdiği oylarla iktidarı değiştiriyor" dedi. Yerel seçimlerin ardından yapılacak diğer seçimleri de hatırlattığı konuşmasında Toskay, "Bu vatanı böldürmeyecek, bu ülkenin kaynaklarını hırsızlara peşkeş çektirmeyecek bir iktidarı getirmek zorundayız. Bu değişimi tüm Türkiye'de sağlayacağız" diye konuştu.
Toskay, hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirirken ayrıca şunları dile getirdi: "Birilerinin yüreğine zaten şimdiden korku düştü. Türkiye'yi yönettiğini zanneden bir zat, şu anda kellesinin mücadelesini veriyor. 'Acaba ben nasıl yaparım da Yüce Divan'dan kellemi kurtarırım' onun mücadelesini yapıyor."

NA(HA/BT) (FOTOĞRAFLI)